Members nord Napisano 3 Czerwca 2012 Members Napisano 3 Czerwca 2012 Chiałbym poruszyć tą kwestię bo zapewne wiele z nas chcąc ukryć przerzedzenia itp. próbuję na własną rękę golić jak najkrócej lub tak aby zamaskować miejsca łysiejące. Ja np. na zakolach daje zawsze o jedną, góra dwie nastawy więcej niż na pozostałym obszarze głowy i wcale nie widać drastycznej różnicy a wygląda jakbym nie mocno przerzedzonych tych zakol.Przeglądałem wiele ofert próbując szukać maszynki z nastawą 1mm (z nakładką) żeby mieć minimalna długość i przy tym nie skaleczyć skóry. Kiedyś była jedna jedyna Philipsa z taką ruchomą nakładką ale już nie produkują a poza tym była lekko mułowata. Teraz widzę wyłącznie min. 3mm, chyba że są inni dobrzy producenci którzy mają przy okazji 1mm z nakładką. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 3 Czerwca 2012 Members Napisano 3 Czerwca 2012 widziałem na allegro bodajże philipsa oferującego nakładki 3 - 4,5 - 6 itd. Cytuj
Members nomad Napisano 6 Czerwca 2012 Members Napisano 6 Czerwca 2012 philips QC5050 posiada nakładkę 1.6 mm, sam korzystam z takiej i mogę polecić Cytuj
Members nord Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Members Napisano 7 Czerwca 2012 Faktycznie, a jak z jakością strzyżenia bo są opinie że nierówno strzyże, pozostawia tzw. wysepki ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi