Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witajcie,

mam skórę ze skłonnościami do przetłuszczania się - łysieje lecz teraz nie wiem, czy przez łupież czy przez androgeny.

Miałem wcześniej łupież tłusty, teraz suchy, ale skóra głowy wydaje mi się zaczerwieniona w niektórych miejscach. Używałem head&shoulders, nizorala, ketoxin - bez fajerwerków, chociaż łupież tłusty chyba znika. Co polecicie?

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

Również miałem łupież tłusty a teraz suchy.

Przestałem używać szamponów, głowę myje mydłem naturalnym Aleppo i co 2 dzień używam oleju kokosowego (nierafinowany, tłoczony na zimno)

Wydaje mi się, że zaczerwienienie się zmniejszyło i co dla mnie ważne, skóra się tak nie świeci jak po myciu szamponem Zoxin Med

• Members
Napisano

Jak łysiejesz (zakola, czubek) to przez androgenówkę, łupież to gratis.

Masz wątek na ten temat na forum, w skrócie napiszę tak.

Ocet jabłkowy

Srebro koloidalne

Cynk

Kurkumina (turmeric)

Szampon, który najlepiej na mnie działał to catzy healing zielony. Raczej jego substancja czynna, ale to mało ważne Lel.

• 7 months later...