Members lysol1987 Napisano 22 Marca 2015 Members Napisano 22 Marca 2015 Witam Stosował ktoś ten produkt? Cena jest dość atrakcyjna bo 500 zł wychodzi na pół roku jak zamówisz 3 opakowania 3 gratis. Zależy mi na zatrzymaniu lysienia mam już spore zakopane , a z tego co czytam o fine to nie chce ingerować tak mocno w gospodarkę hormonalna , co z tym follixinem? Ktoś coś wie? POZDRWIAM Cytuj
Members Sabinkak2 Napisano 27 Sierpnia 2018 Members Napisano 27 Sierpnia 2018 ja stosowałem ten preparat przez 3 miesiące a o to wyniki:1 miesiącPodczas pierwszego miesiąca kuracji efekty nie były dla mnie zauważalne. 2 miesiącW drugim miesiącu widać już było wyraźną zmianę na lepsze. Moje włosy nabrały przede wszystkim gęstości i zauważyłem, że rośnie mi dużo nowych włosów. 3 miesiącTrzeciego miesiąca było już tylko lepiej. Moja łysina, którą miałem na środku głowy zaczęła wyraźnie zanikać, a pod koniec miesiąca znikła właściwie całkowicie. Cytuj Prowadzę bloga na temat wypadania włosów i zdrowego stylu życia polecam sprawdzić tutaj
Members Radek Napisano 27 Sierpnia 2018 Members Napisano 27 Sierpnia 2018 Idź być naganiaczem gdzie indziej. Cytuj Fin
Members dandinho Napisano 27 Sierpnia 2018 Members Napisano 27 Sierpnia 2018 ja stosowałem ten preparat przez 3 miesiące a o to wyniki:1 miesiącPodczas pierwszego miesiąca kuracji efekty nie były dla mnie zauważalne. 2 miesiącW drugim miesiącu widać już było wyraźną zmianę na lepsze. Moje włosy nabrały przede wszystkim gęstości i zauważyłem, że rośnie mi dużo nowych włosów. 3 miesiącTrzeciego miesiąca było już tylko lepiej. Moja łysina, którą miałem na środku głowy zaczęła wyraźnie zanikać, a pod koniec miesiąca znikła właściwie całkowicie. a swistak siedzi i zawija w sreberka ban dla naganiacza scamu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi