Gość Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 Witam,Jak wiadomo z wiekiem każdy w jakimś stopniu coś traci, jedni zdrowie inni jak to było w moich przypadku włosy i brwi. Próbowałem wielu sposobów, myślę że mój organizm nie przyswajał niektórych elementów i dlatego większość szła na marne. Pewnego dnia znajomy polecił mi szampon, stwierdziłem że zaryzykuje bo i tak nie mam nic do stracenia. Wcierałem go we włosy i brwi, po 2 tygodniach zauważyłem poprawę. Chciałbym zwrócić uwagę, że z powodu mojego lenistwa nie używałem go regularnie, tylko 2/3 razy w tygodniu. Ale jak widać opłaciło się, zauważyłem na początku zmianę w miejscu gdzie powinny być brwi, czułem małe włoski. Pomyślałem: kurde to działa. Dlatego dzisiaj chciałbym się z wami podzielić, ogólnie zaczynam już 2 opakowanie, jeżeli efekty będą takie jak teraz zostane przy tym produkcie długo. Podam wam link do opisu produktu http://www.lavylites.com/assort/net/iwimg_show_img.php?img=1415083744.pdf&c=1 oraz do fejsbuka, gdzie możecie zapytać o szczegóły albo zamówienie https://www.facebook.com/LavylitesLublin?ref=aymt_homepage_panel Dziękuje za wysłuchanieKrzysztof Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 29 Marca 2015 Napisano 29 Marca 2015 Kurde wlasnie czegos takiego od 8 lat szukam! Dzieki gosciu uratowales mi wlosy, gdybym tylko 8 lat wczesniej na to trafil z pewnoscia bym nie mial do czynienia z nw 3 tylko nw 6. Dzieki kolego:) Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Radek Napisano 30 Marca 2015 Members Napisano 30 Marca 2015 Gdyby wszyscy byli tacy dobrzy jak ty to, nie byłoby wojen na świecie. Cytuj Fin
Gość Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Kurde wlasnie czegos takiego od 8 lat szukam! Dzieki gosciu uratowales mi wlosy, gdybym tylko 8 lat wczesniej na to trafil z pewnoscia bym nie mial do czynienia z nw 3 tylko nw 6. Dzieki kolego:)Proszę, mam nadzieje że pomogłem:) Jeżeli byłbyś zainteresowany kupnem mogę szepnąć do znajomego, który sprowadza ten lek i dostaniesz upust z tych cen, które są tutaj https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11094707_767666693350268_781217731_n.jpg?oh=7ceb20c17fe820a487a98e279021904e&oe=55189044&__gda__=1427601113_1ba772a5d363b7a21336b88e34ea2d07 jest to LAVYL HAIR, jeżeli chciałbyś porozmawiać napisz mi wiadomość prywatnąPozdrawiam Krzysztof Cytuj
Members barthezz Napisano 30 Marca 2015 Members Napisano 30 Marca 2015 Pomogłeś to za mało powiedziane. Dokonałeś czegoś zupełnie przełomowego, co zapisze się złotymi zgłoskami na kartach historii. Wybacz ale trochę się wzruszyłem bo nie sądziłem, że dożyję chwili, gdy powiem łysieniu bye. Tylko co teraz z tym forum się stanie??? Cytuj
Gość Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 To ja poproszę odrazu o 4 buteleczki tej magicznej mikstury albo chu... 104 - wiedziałem, że ten dzień nastąpi - huraaaaaa - zegnaj łysa pało! Cytuj
Members wonski Napisano 30 Marca 2015 Members Napisano 30 Marca 2015 Teraz można spokojnie usunąć konto, a forum proponuję zostawić dla potomnych. Cytuj
Members barthezz Napisano 30 Marca 2015 Members Napisano 30 Marca 2015 Teraz można spokojnie usunąć konto, a forum proponuję zostawić dla potomnych. No tak, w sumie racja. Jak ja wytłumaczę potem swiom dzieciom co to znaczy być łysym, skoro na świecie takowych już nie będzie? Cytuj
Gość Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Teraz można spokojnie usunąć konto, a forum proponuję zostawić dla potomnych. No tak, w sumie racja. Jak ja wytłumaczę potem swiom dzieciom co to znaczy być łysym, skoro na świecie takowych już nie będzie?Chciałem tylko podzielić się swoimi doświadczeniami, nie wiem czy na każdego to zadziałało, mi pomogło, każdy próbuje czegoś innegoPozdrawiam Cytuj
Gość Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Brendej - uzyje formy dyplomatycznej - wez spierdalaj; idz na forum dla downów (nic im nie ujmujac) z tym handlem obwożnym, moze tam uda Ci się skuteczniej żerować na ludzkich problemach Cytuj
Members barthezz Napisano 30 Marca 2015 Members Napisano 30 Marca 2015 Brendej - uzyje formy dyplomatycznej - wez spierdalaj; idz na forum dla downów (nic im nie ujmujac) z tym handlem obwożnym, moze tam uda Ci się skuteczniej żerować na ludzkich problemachOt, i mamy dyplomację na najwyższym światowym poziomie A tak bez sarkazmu, to co się dzieje teraz na forach z tą żałosną spamerską partyzantką to jest jakieś nieporozumienie. Poziom żenady tych hien osiągnął poziom dna. Tfu, wróć...przebił je na wylot. Ja rozumiem, czasy są jakie są, każdy orze jak może, ale na litość boską ZLITUJCIE SIĘ. (wiem, że mój apel to walenie głową w ścianę ale chociaż próbowałem) Cytuj
Members Radek Napisano 30 Marca 2015 Members Napisano 30 Marca 2015 NIech mają nas dalej za idiotów, przynajmniej każdy wie,że ma do czynienia z naciągaczem. Cytuj Fin
Members barthezz Napisano 30 Marca 2015 Members Napisano 30 Marca 2015 Radek, idiotów to oni z siebie sami robią obierając za target fora gdzie niektórzy userzy "zęby zjedli" na walce z łysieniem. Wydaje mi się, że na cafeterii, czy fiasżu mieliby lepszy plon. Jak myślisz? Pozdrawiam. Cytuj
Members Radek Napisano 30 Marca 2015 Members Napisano 30 Marca 2015 No na tych portalach to jest ich tysiące i to nie tylko od tych cud-środków, ale tez standardowo od klinik oferujących "przeszczepy". Swoją drogą to to co zrobili marketingowcy od substancji o nazwie follixin to dla mnie mistrzostwo agresywnego marketingu. Swego czasu zalali pół internetu, fora ( zwłaszcza takie jak kafeteria) i to nie tak nieudolnie jak ten z tego wątku, ( świeżo zalogowany i 0 postów).Pozdrawiam Cytuj Fin
Gość Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Brendej - uzyje formy dyplomatycznej - wez spierdalaj; idz na forum dla downów (nic im nie ujmujac) z tym handlem obwożnym, moze tam uda Ci się skuteczniej żerować na ludzkich problemachTeksty gorsze niż łebki spod żabki, ja tym nie handluje zacznijmy od tego Cytuj
Gość Napisano 31 Marca 2015 Napisano 31 Marca 2015 Przykro, że mój protokół dyplomatyczny jest dla Ciebie trudny do przyjęcia; tylko zadaj sobie proszę jedno pytanie?! Jeśli formą i sposobem sprzedaży celujesz w umysły godne robaka, to jakiej odpowiedzi od robaka oczekujesz? Uderzyłeś w stół i zabrzęczały nożyce? Cytuj
Members barthezz Napisano 31 Marca 2015 Members Napisano 31 Marca 2015 Teksty gorsze niż łebki spod żabki, ja tym nie handluje zacznijmy od tego Koleżko, nie ma znaczenia czy handlujesz ty, twoja ciocia czy proboszcz z twojej parafii. Chodzi o to, że wparowałeś tu z gównianą reklamą i to właśnie tobie się obrywa. Nie rozumiem po co te żałosne tłumaczenia. Cytuj
Members jack_carver Napisano 31 Marca 2015 Members Napisano 31 Marca 2015 Sorry za spam lekki, ale stachmurzyn pozamiatal. Leze i nie moge wstac! Do autora - pics or it didnt happen. Wiem, ze nie udowodnisz efektow, kazdy spec od ziolek zachwala produkt, ale gdy pyta sie go o konkrety, zwija stragan i szuka jeleni gdzie indziej (a przyznac trzeba uczciwie, ze takowych nie brakuje) Cytuj .
Gość Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Brendej usunięty, posty zostały. Sprawdziłem tyle, że był to użytkownik z Lublina, sklep też z Lublina. Może to przypadek, ale w kontekście całości (ledwo rejestracja i od razu rewelacyjny produkt), każdy wyciągnie własne wnioski.Mam też podejrzenia (choć oczywiście nie mam pewności), że to była jednak kobieta. Cytuj
Members adrianp13 Napisano 1 Kwietnia 2015 Members Napisano 1 Kwietnia 2015 Mógł z tym tematem poczekać do 1 kwietnia, byłoby przynajmniej śmiesznie w prima aprilis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi