Members klekoo91 Napisano 11 Maja 2015 Members Napisano 11 Maja 2015 Witam Parę osób zdążyło mnie tutaj poznać spoko ekipa,szkoda tylko ze kazdy z tym samym problemem A mój problem hmm... chyba czas się pożegnać z włosami i obcinać na 1mm niż trzymać tą resztkę włosów na bani...Nie powiem 100x lepiej czuje sie we wlosach,ale wole bys totalnie lysy niz miec 3 wlosy na krzyż i twardo mieć fryzurę,bo to nie jest męskie a raczej żałosne. Najgorzej,że wszystkie kobitki mówią,że wolą facetów z włosami,a jak pokazywalem zdjecia łysy czy wlosy,to każda,że włosy Nie mogę brać proscaru itp Raz,ze nie chce,dwa to ze mam bielactwo musze miec ścisła dietę a nie chce łykać tabletek by sprawiać sobie dodatkowe problemy Z dwojga złego wole już być łysy niż mieć bielactwo wszędzie Narazie mam tylko na dloniach,planuje zrobic przeszczep tych miejsc i moze nie bd sladu po tym syfie Oglądałem zdjęcia przeszczepów włosów. Przyjrzałem sie swojemu tacie (47letni facet, ma wszedzie wlosy,ale bardzo bardzo rzadko, 2-3x mniej niz ja mam obecnie,zobaczycie na zdjeciach) i mojemu dziadkowi który jest totalnie łysy,po drugie obaj dziadkowie są/byli łysi. Jaki plan miałem.. moze zbyt pozytywnie podszedlem z tym,zbyt poplynalem bo chcialem zrobic tak,ze raz na 5 lat będę robił z 1000 graftów Powiedzmy,że będę total łysy plus po przeszczepie 3000-3500 graftów na bani to bym już zaakceptował taką postać rzeczy. Myślę,że by mi tyle wystarczyło,bankowo nie robiłbym zakoli, nigdy one mi nie przeszkadzały dłuższe włoski z przodu,lekki zaczes na prawo i nie tak źle to wygląda,po drugie całe życie miałem zakola i nigdy mi to nie przeszkadzało,dopiero na tym forum znalazlem się,jak przerzedziło mi się cetralnie u góry. To tyle Panowie, ciąć łepetyne na 1nke ? Jak nie będę mógł siebie zaakceptować,to witaj psycholog Czy poprostu zrobić tak jak planowałem,a mianowicie raz na pare lat (zalezy jak szybko bym łysiał i od kasy) robić tak 1000 graftów i dojść do 3500 włosów ? Ciekawi mnie jedno,ile mogę mieć teraz graftów na głowie ? Ile mogę mieć graftów na cm2 ? Dodam,że mam włosy cienkie i blond (raczej mialem) Czytałem kiedyś kiedyś kiedyś,że Majdan miał ciężko by mu się przezczep przyjął Jak to jest zazwyczaj ? Przeszczepy przyjmują się ? Wiem,że ciężko będzie wam określić i odpowiedzieć na moje pytania,ale byłbym wdzieczny. Czy jest możliwość by ktoś też profesionalnie ocenił ile mam graftów na bani i ile przypada na cm2 ? Tylko chirurg ? czy moge udac się do trychologa itp itd. Pozdrawiam i przesylal zdjecia ! -- 11 maja 2015, 11:38 -- jakby miało sens robić te 1000 graftów raz na pare lat, to wpierw zacząłbym zajmować się tyłem i tak iść w stronę czoła. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 11 Maja 2015 Napisano 11 Maja 2015 A stosowales ru i minox?? Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members klekoo91 Napisano 11 Maja 2015 Autor Members Napisano 11 Maja 2015 nie stosowalem i nie chce ryzykowac poniewaz jestem chory na bielactwo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi