Members pati2252 Napisano 9 Lipca 2015 Members Napisano 9 Lipca 2015 Witam wszystkich serdecznie, Planuje projekt i zakup systemu peruki w klinice na mikroskorze(przyklejanej z przodu) aczkolwiek znalazlam wiele takich klinik i chcialabym zasiegnac porad kogos, kto ma cos wspolnego z klinikami przedstawionymi nizej lub tez innymi. Ja spotkalam sie z tymi 4: Hair Lab, Handsome men, Zaprojektuj swoje włosy, Secondhair Nie za bardzo chce kupowac peruke przez internet, poniewaz to duzy wydatek na dluzszy czas i nie chcialabym rozczarowania. Po krotce choruje na lysienie androgenowe, planuje obciac sie na lyso, podjac leczenie i zakupic peruke na kilka lat. :-/ Bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje. Jestem otwarta na wiadomosci prywatne, chetnie z kims o moim lub kogos problemie porozmawiam. Cytuj
Moderators Nerd Napisano 16 Czerwca 2016 Moderators Napisano 16 Czerwca 2016 @r.koksik Dzisiaj zarejestrowany. I dwa posty o systemie? Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members Radek Napisano 16 Czerwca 2016 Members Napisano 16 Czerwca 2016 Beauty for you spamują tu nie pierwszy raz. Cytuj Fin
Rekomendowane odpowiedzi