Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam ,wtpadaja mi od 18 roku zycia ,dzis mam 46 , wypadały ale sobie odrastały tak ze nie było to takie widoczne ale teraz od roku jakby mniej odrastały , powiekszyły sie zakola i pomału zaczyna pokazywac sie jezyk , w tamtym roku byłem na kilku zabiegach u dr. Brumer na kilku ostrzykiwaniach osoczem , włosy dalej sie sypały ale troche mniej i jakby zgrubiały .W tym roku znow zaczeły sie bardziej sypac tak ok 200 na dzien

• Members
Napisano

Moze mi kyos podpowie jak stosowac i z czym , czytam na forum , ale ciezko mi sie odnalezc wsrod tych wszystkich skrutow , moze jest na forum osoba ktora zechce mi troche pomoc i pokieruje co i gdzie.... pozdrawiam

• Members
Napisano
Moze mi kyos podpowie jak stosowac i z czym , czytam na forum , ale ciezko mi sie odnalezc wsrod tych wszystkich skrutow , moze jest na forum osoba ktora zechce mi troche pomoc i pokieruje co i gdzie.... pozdrawiam

Poprowadź dziennik przejrzyście, dodaj zdjęcia ,zadawaj konkretne pytania to wtedy użytkownicy Ci pomogą. Jak ktoś widzi że drugiej stornie nie chce się poświęcić trochę czasu na obeznaniu z tematem to również nie ma ochoty odpowiadać - zwłaszcza, że większość kwestii to podstawy i są poruszane praktycznie w każdym wątku.

Pozdrawiam

• Members
Napisano

zamowiłem ru sabe i czekam na paczke , z tego co czytam to nie mozna chyba teraz przerwac tego loxonu , alpicort odstawiłem lykam biotebal , cynk selen b12

• Members
Napisano

Dzisiaj poszedłem do trychologa , punkt u fryzjera , pani zrobiła zdjecia kamerka i stwierdziła ze mam łupierz , nie widac tak normalnie tylko na powiekszeniu takie białe bałwnki , mowi ze to przez to mi sie włosy sypia??????????????

-- 12 sie 2015, 16:00 --

IMG_0195.thumb.jpg.12f6bb43cc9ca0e2940986879adc726d.jpg

• Members
Napisano

byłem u dermatologa popatrzył przez kamerolupe i stwierdził ze mam miniaturyzacje i to bedzie androgenne , na temat tego łupierzu powiedział ze jest to lekkie łojotokowe zapalenie skory , ale to nie ma wpływu , przepisał jakas wersje minoxa 3 buteleczki w komplecie. facet łysy wiec zapytałem czemu nie walczy z tym ,a on na to ze juz sie przyzwyczaił

• Members
Napisano

Ja pierdole gość stwierdza że ŁZS i przepisuje minoksa (glikol,alko w pojeździe) który będzie tylko pogłębiał problem... masakra

I niech mi ktoś powie, że lekarze w ogóle wiedzą co robią.

• Members
Napisano
przepisał jakas wersje minoxa 3 buteleczki
Ja pierdole gość stwierdza że ŁZS i przepisuje minoksa (glikol,alko w pojeździe) który będzie tylko pogłębiał problem

Być może dał mu wersje bez glikolu (?).

@kozolek1

Jeśli cie swędzi głowa (co często się zdarza przy ŁZS) to sprobuj:

- ograniczyć cukry proste (ogranicz na poczatek słodycze)

- lokalnego wyrobu sabagel

facet łysy wiec zapytałem czemu nie walczy z tym ,a on na to ze juz sie przyzwyczaił

tylko kto tu teraz ma problem hmm..