Gość Napisano 30 Sierpnia 2015 Napisano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie nastała wiekopomna chwila. Nie dziękujcie, nie całujcie mych stóp - tak, tak odkryłem prawdziwą przyczynę łysienia. Odstawcie:- medykamenty (finy , RU, SABE)- zdrowe odzywianie się- wcierki- systemy włosów i przeszcepy Wznówcie:- masturbację- kurację sterydową na siłowni- preneumerate czasopisma "Moja modna fryzura"- aplikację swojego ulubionego żelu Dzisiaj ogłaszam fakty po których: Merck zamyka jutro fabryki w Chile, Turcja znowu zaczyna produkować dywany a Bisanga zblednie ze stresu. Początek mojego odkrycia wziął się z kilku prostych pytań: - skoro mam juz wszytskie wcierki- skoro mój ojciec ma włosy- skoro dobrze się prowadzę- skoro moje DHT jest ,za pomoca farmakologii, obniżone do poziomu Anki Grodzkiej na fullkuracji To dlaczego łysieje? Dlaczego z każdym rankiem zbieram z poduszki nowe włosy? Odpowiedzi nie ma w farmakologii - bo juz dawno ktoś zrobiłby chajs. Nie ma tez w genetyce - bo niby czemu rodzimy się z włosami:) Uznałem, że rozwiazania trzeba szukać w mechanicznej sile sprawczej - w jakieś zewnętrznej przyczynie , która stale "okrada" nas z włosów. Jesli zakładam siłę zewnetrzną to pytanie: kiedy to robi? ......................................... wtedy kiedy jesteśmy nieświadomi ! - tak pomyślałem A kiedy jesteśmy nieświadomi? - Jak śpimy! - to okazał się właściwy trop Postanowiłem więc, że w nocy umieszczę mojego Zenita (taki radziecki aparat fotograficzny uzywany przez KGB) żeby zobaczyć co się dzieje kiedy śpimy i jaki to ma związek z łysieniem. Gdy przeglądałem wczoraj migawki - prawie zemdlałem. Wiedziałem, że odkryłem coś sensacyjnego - coś co odmieni spojrzenie świata na problem łysienia. Moi przyjaciele - przedstawiam wam fotorelację - prezentuję wam prawdziwą przyczynę łysienia - WŁOSOWPIERDALACZA* * nazwę zgłosiłem już do Polskiego Związku Kynologicznego Dzień 1 Mój stan owłosienia: Jak widac typowe NW1 - na twarzy widać radość I oto on - uchwycony przez mojego zenita - włosowpierdalacz - w czystej posatci Jak widać obiekt jest golusieńki. To jest młody włosowpieradalacz! Nie znalazł sobie jeszcze żadnej ofiary. Jakim cudem znalazł się własnie w moim pokoju? Po roku1 Mój stan owłosienia: Co się dzieje z moi włosami? Czy to zakola? WTF!!!! A co słychac u niego? A skad on ma te futerko gdzieniegdzie? Skąd on ma te włoski? Po 3 latach Mój stan owłosienia: Noz kurwa mać! Ja jestem prawie łysy! Dlaczego ja? A co u nemesis? Sierść coraz gęstsza. Szyderczy uśmieszek. Widoczny apetyt na więcej. Po 5 latach Mój stan owłosienia: To już jest koniec. Nie ma juz nic. Jesteśmy łysi. Możemy iść - w pizdu. A co u tego pizdzielca? Siedzi utoczony włosami i cieszy miche.Zeżarł mi wszystko.. Szkoda że dopiero teraz skojarzyłem!. To był jego ostatni uśmiech - wyrwałem chwasta. Panowie jak widzicie - dowody są mocne. Ewidentnie to włosowpierdalacz jest odpowiedzialny za nasz krzyż. Kupujcie łapki na szczury, pruskolep i podobne; złapcie tego pasożyta, który żywi sie naszymi włosami. Złapcie i załtuczcie młotkiem, butem, czymkolwiek. Dla mnie jest juz za poźno , ale każdy z was może złapać swojego włosowpierdalacza. Wasz wybawca - Stach Murzyn Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Gość Cytuj
Members ziom1990 Napisano 30 Sierpnia 2015 Members Napisano 30 Sierpnia 2015 hehehe stach lubie Twoje posty tego typu. Ciekawe spojrzenie na temat Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 30 Sierpnia 2015 Napisano 30 Sierpnia 2015 EUREKA:)https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56377D28 Stachu mega topic haha, usmialem sie wreszcie, po tylu latach znamy przyczyne ;d od dzisiaj tez nie spie albo kupie sobie jakiegos murzyna co w nocy jak spie by koczowal i wpierdolil wlospierdalaczowi tak jak trzeba;] Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
fighter Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 stachu, więcej takich postów! ;D Cytuj Aktualna Kuracja (data rozpoczęcia) RU 5% w KB 2 ml dziennie ( 9.08.12) Biotyna 10 mg (22.01.14)MSM 1.5g (15.01.18)
Gość Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Ja najpierw spróbuje tej metody: Prawdziwa przyczyna łysienia. A jeśli bieganie i zdrowa dieta nie pomogą, to zatłukę włosowpierdalacza. Swoją drogą to nie wiem czy go nie złapać i nie zawieźć do d-ra Umara - niech przeszczepi te włosy z powrotem. PS. Wyjaśniłeś też dlaczego niektórzy łysieją na zakolach a inni na czubku. Jak śpisz na plecach, to włosowpierdalacz wpierdala zakola, a jak na brzuchu to czubek. Niektórzy się zaś w nocy wiercą i ci mają najbardziej prze...ne, jak piździeleć jest żywy. Cytuj
Gość Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Swoją drogą to nie wiem czy go nie złapać i nie zawieźć do d-ra Umara - niech przeszczepi te włosy z powrotem. W pizdu nie pomyslałem o tym - genialne. Biere szpadel i idę odkopać jego truchło. PSNie wiecie może jak długo może leżeć włosowpierdalacz zasypany wapnem i metrem ziemi bez wpływu na kondycję włosa? Miał ktoś już podobny przypadek? Aktualizacja -- 05 wrz 2015, 21:02 -- Tydzień to chyba jednak za długo. Z tego chleba już nie upieczesz. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 Panowie Stachmurzyn sobie zartowal z tym wlosojebca ;d Naukowcy juz wiedza dlaczego lysiejemy musimy odnalezc tego pana z... To on to wszystko organizuje! https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56A5A422 Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Rekomendowane odpowiedzi