Members bzbe Napisano 9 Października 2015 Members Napisano 9 Października 2015 Heja, na forum jestem dość długo włosy lecą sobie juz pare dobrych lat zakola są i teraz jezyk zaczyna lecieć Stosuje fina od ponad 2 miechów co byście jeszcze dorzucili do stosowania zewnetrznego ? Cytuj
Members bzbe Napisano 14 Października 2015 Autor Members Napisano 14 Października 2015 Cisza co dodać chce zatrzymać jezyk a jak by odbudował to już w ogóle cacy co proponujecie i jaki koszt miesieczny ? Cytuj
Members bzbe Napisano 30 Października 2015 Autor Members Napisano 30 Października 2015 biorę fina juz ponad 3 miechy i nie wiem czy coś daje, przód mi idzie tak jakby szybciej fin może tak działać ? Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 31 Października 2015 Napisano 31 Października 2015 Wrzuc zdjecia. Co stosowales oprocz fina? 3 miesiace to malo,zeby stwierdzic czy dziala czy nie. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members bzbe Napisano 31 Października 2015 Autor Members Napisano 31 Października 2015 jedynie coś tam podjadałem biotyne i cynk skonczyła sie na miesiac i teraz z nowu zczynam biotyna 7,5mg i cynk jakis mocny, a i jeszcze nizoral 2x w tyg był ale zrezygnowałem bo miałem dziwne te włosy przez 2 dni jak jak by mniej po nim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi