Members motogrzes24 Napisano 15 Listopada 2015 Members Napisano 15 Listopada 2015 Witam, Czy ktoś robił przeszczep włosów u Pani dr Kulczyckiej metodą SAFER? robię rozeznanie bo jestem z wro i z tego co wyszukałem to można tam wykonać. Proszę o opinie ewentualnie dobrą klinikę godną polecenia bliżej dolnegoslaska Cytuj
Gość Napisano 15 Listopada 2015 Napisano 15 Listopada 2015 SAFER znaczy chujowa po łacinie. Nie rób tego bracie. Cytuj
Members Radek Napisano 15 Listopada 2015 Members Napisano 15 Listopada 2015 bliżej dolnegoslaska Najbliżej dolnegośląska to będzie coś w Belgii. Cytuj Fin
Members tadek Napisano 15 Listopada 2015 Members Napisano 15 Listopada 2015 Chlopacy juz odpowiedzieli na twoje pytania,takze nie mam nic do dodania. Cytuj
Members raf1982 Napisano 16 Listopada 2015 Members Napisano 16 Listopada 2015 Chyba że chcesz powający efekt push up jak w moim przypadku Cytuj
Members motogrzes24 Napisano 16 Listopada 2015 Autor Members Napisano 16 Listopada 2015 a jest wogole jakaś klinika w Polsce godna polecenia??? jesli nie to jaką metoda wykonuje się przeszczep BHR w Belgii, ile kosztuje przeszczep jednego włosa???i czy jest konsul który mówi po polsku wiadomo bariera jezykowa Cytuj
Members tadek Napisano 16 Listopada 2015 Members Napisano 16 Listopada 2015 Ile kosztuje przeszczep jednego wlosa?????Chyba nie masz pojecia o przeszczepach wiec polecam poczytac forum I poszukac na Google a pozniej pytac. W polsce nie ma ani jednej kliniki godnej polecenia. Cytuj
Members motogrzes24 Napisano 16 Listopada 2015 Autor Members Napisano 16 Listopada 2015 konsultację z polskim przedstawicielem BHR - Janem oraz dr obywaja sie warszawie, trzeba sie osobno konsutować czy jest jakas rozpiska kiedy zaczynają sie takie spotkania?lub gdzie szukasz , dzieki Cytuj
Members Radek Napisano 16 Listopada 2015 Members Napisano 16 Listopada 2015 Najprościej napisz do niego. Poza tym, jest jeszcze kilka polecanych klinik. Cytuj Fin
Rekomendowane odpowiedzi