Members benqu Napisano 28 Grudnia 2015 Members Napisano 28 Grudnia 2015 Cześć, Długo się zastanawiałem ale po dogłębnym przemyśleniu podjąłem decyzje o przeszczepie włosów w Indiach dokładniej to u dr. Arvinda Poswala . Planuję duży FUT + FUE powyżej 6000 tyś. graftów. Poszukuję osoby która także planuje tam zabieg aby lecieć wspólnie (terminu jeszcze nie mam zarezerwowanego więc można się dogadać). Proszę o informacje na PW. Cytuj
Members neerg Napisano 30 Grudnia 2015 Members Napisano 30 Grudnia 2015 Próbowałem wysłać do Ciebie wiadomość ale coś nie działa. Napisz do mnie pw. Wybieram się do Indii na początku lutego.pozdro Cytuj
Members bartl100 Napisano 30 Grudnia 2015 Members Napisano 30 Grudnia 2015 Rowniez chcialbym sie wybrac do Indii, jednak na przellomie marca / kwietnia - po świetach Wielkanocnych, jesli ktos bylby chętny to we dwojke bedzie raźniej, prosze o kontakt na prive.PS: Rowniez sie probowalem z Tb kontaktowac.Pozdrawiam Cytuj
Members gats1234 Napisano 9 Lutego 2016 Members Napisano 9 Lutego 2016 Witam również jestem zainteresowany zabiegiem Strip rozważam ofertę HDC , bHR I własnie zabieg u Dr Arvinda Poswala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi