Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Czy ktoś mogby się wypowiedzieć na temat leku sterko - tabletki po 320 mg wyciagu etanolowego gestego z owoców palmy sabal

procudent zaleca 1 tabletke na dobę

czy Waszym zdaniem mozna by się narazić na jakieś uboki biorąc 2 tabletki na dobę?

co ciekawe w ulotce nic szczególnego nie znalazłem w kwestii ubokow.

• Members
Napisano

Na twoim miejscu nie ryzykowałbym takiej podwójnej mega dawki. Lepiej będzie profilaktycznie podzielić 1 tabletkę na pół i taką dawkę zastosować. Jak po pół roku nie będzie uboków to zawsze można ją zwiększyć .

• Members
Napisano

OK, to trochę za późno bo już 3 dni brałem po 2 tabletki w odstepach 8 godzin.

Wlasnie nie ruzmiemm tego, dlaczego to mega dawka, skoro są nawet saw palmetto ktore mają 1000 mg?

• Members
Napisano

Jest też fin w dawce 5 mg ( Proscar, Finaride ). Zapytaj na forum ile osób bierze całą tabletkę , a ile dzieli na 4 lub 5 części . I dlaczego w ogóle dzielą tabletki.

Z palmą nie ma żartów. Co za dużo to niezdrowo. Bierz możliwie najmniejszą dawkę, monitoruj organizm i jeśli nie będzie uboków to zawsze masz możliwość zwiększenia dawki do 1 tabletki na dzień.

• Members
Napisano

Tylko że ja bralem po całe 2 tabletki na dzień...

co teraz?

a dzielić się tego nie da chyba bo w środku jest raczej płyn.

• Members
Napisano
Tylko że ja bralem po całe 2 tabletki na dzień...

co teraz?

a dzielić się tego nie da chyba bo w środku jest raczej płyn.

to co napisał sugaar yo była ironia

Najlepiej zrobisz jak odstawisz SP, ewentualnie zastosujesz zewnętrznie

• Members
Napisano
Ziom czy mógłbyś rozszerzyć wypowiedź - czyli jednak groźne to jest? (w odniesieniu do sugestii odstawienia)

Nie groźne, ale nie zauważysz też pozytywnego efektu.

• Members
Napisano

Gdybym zdecydowal sie na użycie zewnętrzne - do czego wycisnąć zawartość kapsulki? bezpośrednio na skórę głowy?