Members majki3 Napisano 1 Marca 2016 Members Napisano 1 Marca 2016 WitamDużo na forum się czyta o 2 polecanych środkach na wzmocnienie włosów tj. Rogaine i Loxon. Powiem szczerze że loxon to jakaś jest porażka włosy posklejane lepią się, po pierwszej aplikacji miałem zamiar to wyrzucić do kosza. Ani w tym wyjść na ulice ani położyć się do łóżka Więc stosuje od roku rogaine. Po pół roku ją odstawiłem nie widząc żadnych efektów i włosy dosłownie zaczęły mi się sypać z dnia na dzień. Po kilku miesiącach znowu zamówiłem kuracje rogaine na pół roku ale obawiam się że po jej odstawieniu znowu wszystko się posypie. Niestety bardzo mało można przeczytać o jakichś blokerach. Jeżeli jest coś napisane to jakimiś skrótami Finy DHT itp itd co tak naprawdę nie wiele mi mówi.Czy ktoś mógł by mi przybliżyć po skrócie co to jest ten bloker, czy do rogaine jest potrzebny i jak go stosować? I czy ktoś ma polecanego trychologa w warszawie aby zbadał wypadanie włosów?Bo powiem szczerze że poszedł bym z tym do jakiegoś sprawdzonego lekarza który się tym zajmuje Z góry dziękuję za odpowiedziPozdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi