Members matt3045 Napisano 19 Marca 2016 Members Napisano 19 Marca 2016 Witam W Pon tj pojutrze mam leciec do Stanbulu (wtorek zabieg), w zwiazku z dzisiejszym zamachem zaczalem sie zastanawiac czy to ma sens, czy moze nie warto tego przelozyc? Korzystajac z okazji chcialbym tez jeszcze zapytac o kofeine/kawe przed zabiegiem, zalecono mi 3 dni przed zabiegiem bez kawy, co nie ukrywam moze byc nielatwe, czy jest to wymog i czy 1 dzien nie wystarczy (zakladam ze chodzi tu o krwawienie w trakcie zabiegu)? Cytuj
Members tadek Napisano 19 Marca 2016 Members Napisano 19 Marca 2016 BhR z tego Co pamientam nie zaleca kawy w dniu zabiegu.mysle ze 24 godz wystarczy.co do zamachow to twoja decyzja.nie wiadomo kiedy,gdzie i czy sie kiedykolwiek skoncza . nie moza ich przewidziec. Cytuj
Members wonski Napisano 19 Marca 2016 Members Napisano 19 Marca 2016 Wbrew pozorom po zamachach jest teoretycznie najbezpieczniej niż w normalne dni, kiedy jest względnie "spokojniej" Teraz wszystkie służby postawione są w stan najwyższej gotowości, wtedy terroryści z reguły nie uderzają ponownie. Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 22 Marca 2016 Members Napisano 22 Marca 2016 Jak ktoś chcę zabieg w Brukseli to też uważajcie, islam ubogaca kulturowo europę Cytuj
Members wonski Napisano 22 Marca 2016 Members Napisano 22 Marca 2016 (edytowane) No coraz niebezpiecznie robi się w tych islamskich krajach.. offtop. Ładnie sobie nawarzyli.. Edytowane 24 Marca 2016 przez Gość Cytuj
Members nescik Napisano 23 Marca 2016 Members Napisano 23 Marca 2016 mnie sie udalo , z tego lotniska lecialem po zabiegu tak wiec ludzie w sandalach spoznili sie 6 tygodnie Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 23 Marca 2016 Members Napisano 23 Marca 2016 mnie sie udalo , z tego lotniska lecialem po zabiegu tak wiec ludzie w sandalach spoznili sie 6 tygodnie To całe szczęście, żeś wrócił chłopaczyno cały i zdrowy Cytuj
Members matt3045 Napisano 23 Marca 2016 Autor Members Napisano 23 Marca 2016 udalo sie wrocic caly i zdrowy, fotki i recenzja za jakis tydzien. Cytuj
Members matt3045 Napisano 24 Marca 2016 Autor Members Napisano 24 Marca 2016 Armamed. Panowie dzis 3 dzien po zabiegu, odbwczorajszego wieczora glowa jak balon, kiedy opuchlizna schodzi i czy da sie jakos to przyspieszyc?? Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 24 Marca 2016 Members Napisano 24 Marca 2016 U Demirsoy'a ? Jak tam teraz wygląda cena za graft ? Cytuj
Members matias21 Napisano 24 Marca 2016 Members Napisano 24 Marca 2016 ja mam czoło napompowane nie dostałeś tabletek na opuchliznę ? Cytuj
Members matt3045 Napisano 24 Marca 2016 Autor Members Napisano 24 Marca 2016 nie, na opuchlizne nie dostalem. wyladam jakbym mial wodoglowie i boje sie z domu wychodzic by mnie ludzie nie zobaczyli. listonoszowi dzis nie otworzylem %-) ps ceny i szczegoly zabiegu zamieszcze w indywidualnym poscie pod koniec przyszlego tygodnia. panowie ile ta opuchlizna sie utrzyma? Cytuj
Members matt3045 Napisano 26 Marca 2016 Autor Members Napisano 26 Marca 2016 Witam. Czwarta noc po zabiegu, grafty wygladaja na zaschniete, czy mozna spokojnie spac bez czuwania w nocy ze dotknie otrze sie lekko glowa o poduszke w obawie o wypadniecie graftow? Nie ma nie bylo zadnego krwawienia, wszystko ladnie schnie. Pozdrawiam Cytuj
Members matias21 Napisano 26 Marca 2016 Members Napisano 26 Marca 2016 mi Maral mówił, że dotykać można ale żeby unikać wiercenia się graftami po poduszce, j atam będę spał na boku przez 2 tygodnie na wszelki wypadek. Cytuj
Members matt3045 Napisano 26 Marca 2016 Autor Members Napisano 26 Marca 2016 Chodzi o to ze spiac nie zawsze masz kontrole nad swoja pozycja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi