Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam

W Pon tj pojutrze mam leciec do Stanbulu (wtorek zabieg), w zwiazku z dzisiejszym zamachem zaczalem sie zastanawiac czy to ma sens, czy moze nie warto tego przelozyc?

Korzystajac z okazji chcialbym tez jeszcze zapytac o kofeine/kawe przed zabiegiem, zalecono mi 3 dni przed zabiegiem bez kawy, co nie ukrywam moze byc nielatwe, czy jest to wymog i czy 1 dzien nie wystarczy (zakladam ze chodzi tu o krwawienie w trakcie zabiegu)?

• Members
Napisano

BhR z tego Co pamientam nie zaleca kawy w dniu zabiegu.mysle ze 24 godz wystarczy.co do zamachow to twoja decyzja.nie wiadomo kiedy,gdzie i czy sie kiedykolwiek skoncza . nie moza ich przewidziec.

• Members
Napisano

Wbrew pozorom po zamachach jest teoretycznie najbezpieczniej niż w normalne dni, kiedy jest względnie "spokojniej" Teraz wszystkie służby postawione są w stan najwyższej gotowości, wtedy terroryści z reguły nie uderzają ponownie.

• Members
Napisano (edytowane)

No coraz niebezpiecznie robi się w tych islamskich krajach..

offtop. Ładnie sobie nawarzyli..

Edytowane przez Gość
  • Members
Napisano

Armamed.

Panowie dzis 3 dzien po zabiegu, odbwczorajszego wieczora glowa jak balon, kiedy opuchlizna schodzi i czy da sie jakos to przyspieszyc??

• Members
Napisano

nie, na opuchlizne nie dostalem. wyladam jakbym mial wodoglowie i boje sie z domu wychodzic by mnie ludzie nie zobaczyli. listonoszowi dzis nie otworzylem %-)

ps ceny i szczegoly zabiegu zamieszcze w indywidualnym poscie pod koniec przyszlego tygodnia.

panowie ile ta opuchlizna sie utrzyma?

• Members
Napisano

Witam.

Czwarta noc po zabiegu, grafty wygladaja na zaschniete, czy mozna spokojnie spac bez czuwania w nocy ze dotknie otrze sie lekko glowa o poduszke w obawie o wypadniecie graftow? Nie ma nie bylo zadnego krwawienia, wszystko ladnie schnie.

Pozdrawiam

• Members
Napisano

mi Maral mówił, że dotykać można ale żeby unikać wiercenia się graftami po poduszce, j atam będę spał na boku przez 2 tygodnie na wszelki wypadek.