Members qazlop Napisano 26 Kwietnia 2016 Members Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam.Mam jedno pytanie odnośnie Proscaru. Czytając to forum widzę, że sporo używa go w zatrzymania łysienia i chciałem spytać skąd go bierzecie? Przepisuje wam to lekarz, kupujecie zamienniki zamiast propecji czy kupujecie w internecie...Mam zamiar go stosować ale nie wiem jak go legalnie zdobyć skoro oficjalnie to jest lek na prostatę(chociaż prócz dawki nie ma żadnej różnicy miedzy nim a Propecją) i nie wiem czy każdy lekarz może go przepisać...Proszę o odpowiedź. Cytuj
Members arczi098 Napisano 26 Kwietnia 2016 Members Napisano 26 Kwietnia 2016 Idź do Lekarza rodzinne przedstaw sytuacje że na wypadanie włosów i ewentualnie spróbuj zapytać o proscar że tańszy i sobie go będziesz dzielić na części, -- 26 kwie 2016, 19:59 -- ewentualnie możesz prosić o nezyr tanszy zamienik propeci, ale celuj w proscar Cytuj
Members qazlop Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 26 Kwietnia 2016 Wielkie dzięki za szybką odpowiedź!!! Miałem taki zamiar pójść do rodzinnego ale wiadomo jak to jest, zaraz powie, że nie może bo to na prostatę a nie na włosy albo wyśle do dermatologa który wciśnie propecję za 200 zł...A czy jak miałbym zapisaną Propecję to mogę w aptece poprosić o Proscar jako zamiennik czy tak się nie da? Cytuj
Members arczi098 Napisano 26 Kwietnia 2016 Members Napisano 26 Kwietnia 2016 u mnie się udało co prawda najpierw jechałem na nezyrze, ale po dwoch miechach poprosilem o proscar że będę go dzielić zgodził się , nezyr ci napewno przepisze a proscar to tak 50/50 nakłam mu że masz znajomego że tak to stosuje : ) ps finasteryd nie jest taki straszny jak go niektorzy malują żałuje że nie wziąłem go wczesniej bo miał bym jeszzcze lepsze odrosty niż teraz ktore i tak są bardzo dobre Cytuj
Members qazlop Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 26 Kwietnia 2016 Jeszcze raz dzięki...Właśnie dlatego, że u mnie nie ma jeszcze wielkiej tragedii chcę go stosować i chyba zrobię tak jak mówisz;) -- 26 kwie 2016, 20:15 -- A mogę jeszcze spytać czy to prawda z tym dzieleniem Proscaru i utratą właściwości finasterydu w pozostałych częściach? Czy raczej nie ma to związku z jego skutecznoscią gdy będą leżały podzielone przez 2-3 dni? Cytuj
Members arczi098 Napisano 26 Kwietnia 2016 Members Napisano 26 Kwietnia 2016 raczej nie ma związku. -- 26 kwie 2016, 21:04 -- jakiś pojemnik na tabletki sobie skombinuj i tam przechowuj Cytuj
Members qazlop Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Members Napisano 27 Kwietnia 2016 Dzięki za odpowiedzi. Tak zrobię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi