Members Paulina87 Napisano 29 Maja 2016 Members Napisano 29 Maja 2016 Witam, Mam pytanie o Wasze doświadczenia z dr Maralem z Turcji. Czy ktoś miał styczność z nim? jestem po konsultacji online. Cena jest bardzo kusząca i stad moje watpliwości. Z terminami tez nie ma problemu. Tutaj jest jeden wątek po zabiegu u niego ale czy ktoś ma jakies zdanie na ten temat?Pozdrawiam Cytuj
Members mailo1@tlen.pl Napisano 29 Maja 2016 Members Napisano 29 Maja 2016 Poszukaj w postach, są tu osoby , które robiły zabiegi u Marala. Cytuj andy
Members matias21 Napisano 30 Maja 2016 Members Napisano 30 Maja 2016 mi się wydaje, że jestem jedyny od Marala tzn jeszcze ktoś w moim temacie napisał posta, że był, ale nie będzie opisywał ani się ujawniał. Cytuj
Members Lack Napisano 30 Maja 2016 Members Napisano 30 Maja 2016 https://www.realself.com/find/Turkey/Pl ... grul-Maral Wygląda to zachęcająco. Zwłaszcza cena/jakość/ilość graftówJechać i testować panowie. A za rok sam się wybiorę. Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Rekomendowane odpowiedzi