Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano
Witam,

Od zabiegu minął ponad rok, poniżej zdjęcia rezultatów, pierwsze zdjęcia w dużym oświetleniu i z lampą, reszta światło dzienne.

W ciągu tego roku sypnęła mi się korona, wybieram sie w drugiej połowie października do Indii, na około 3-4 tyś Bht i mam nadzieję że będzie już to ostatni zabieg.

Kurka wodna, wygląda nieźle . Nie wiem czy to kwestia światła , ale mimo wszystko zazdraszczam efektów i uporu .

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Members
Napisano
Grzegorz, dlaczego po pierwszym udanym zabiegu w asmedzie, nie zdecydowałeś żeby tam robić kolejne, tylko wybrałeś niepewne getfue?

1. nie byłem zadowolony do końca z gęstości ktorą zafundował mi Koray

2 Cena

3 zabieg był dogęszczeniem ubytków na całej głowie, a nie odbudową , po relacjach z tej kliniki stwierdziłem że sobie poradzą i sie nie myliłem.

• Moderators
Napisano

Przyznasz, że już teraz satysfakcja i zadowolenie jest spore, co? Gratulacje, że udało się 11000 graftów uzyskać. Zazdro.

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• 1 month later...
Napisano
Donor wyeksploatowany , więc nie ma co się dziwić , że w BHR i HDC odmówili wykonania zabiegu.

Nawet na tym forum przychodzą mi do głowy z pamięci 3 przypadki, gdzie europejskie kliniki odmówiły zabiegu (lub proponowały bardzo ograniczony) a dr. A dał radę. I to z bardzo dobrym efektem.

Z tego co widzę nie tylko dobrze robi on BHT, ale też potrafi wyciągnąć więcej z samej głowy.

Żeby nie być gołosłownym:

- Dr. A's Clinic - Indie 4-6.06.2012 4933 grafty FUSE+BHT

- Dr. A's Clinic - 8.06.2012r. FUHT 3250 graftów

- Dr.A's Clinic-Indie 2-7.11.2011 6239 grafts FUE+BHT

Dr. Arvind Poswal znany jest z resztą z tego, że podejmuje się trudnych przypadków, odrzucanych przez inne kliniki albo też spartolonych zabiegów po innych klinikach.

Napisano

Kontaktowalem sie z ich klinika tez, ale zero odzewu. Rowniez odleglosc oraz podatek vat odstraszaja troche.Uwazam,iz Dr. Poswal to 1 klasa i szacun, ze podejmuje sie praktycznie wszystkich przypadkow. Rowniez wyciaganie graftow z brody czy reszty ciala przemawia za nim na spory plus, jednak powyzsze odpycha troche.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano
Kontaktowalem sie z ich klinika tez, ale zero odzewu. Rowniez odleglosc oraz podatek vat odstraszaja troche.Uwazam,iz Dr. Poswal to 1 klasa i szacun, ze podejmuje sie praktycznie wszystkich przypadkow. Rowniez wyciaganie graftow z brody czy reszty ciala przemawia za nim na spory plus, jednak powyzsze odpycha troche.

vat odpycha???? tam porostu inaczej podaje sie cenę, w Europie brutto , tam netto, uważam że każdy jest wstanie wynegocjować cenę łącznie z vat na poziomie 3,1$ za graft za BHT a przy obecnym kursie to niecałe 2,7 Euro, wiec raczej to zachęca. Odległość hmm kwestia podejścia , bilet na samolot kupisz juz od 1500zl, hotel ze śniadaniem za 130zł, taxi z lotniska 20-30zł. Z relacji na forum wynika że niekiedy za przelot do Belgii pacjenci płacili 800zl, dolicz transport z lotniska , ceny hotelu. Cenowo podróż do Indii nieco droższa i znacznie dłuższa, ale co pozwiedzasz na miejscu to Twoje.

Co do kontaktu z kliniką , nigdy osobiście nie było problemu.

• Moderators
Napisano
Z tego co widzę nie tylko dobrze robi on BHT, ale też potrafi wyciągnąć więcej z samej głowy.

Co masz na myśli? To możę być tak że Pan X wyciągnie mi 1000 graftów a pan Y 2000? Od czego to zależy? Sądziłem, że tylko i wyłącznie od gęstości donoru?

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)