Members WhereIsTheSun1 Napisano 15 Lipca 2016 Members Napisano 15 Lipca 2016 Witam, mam pytanie, czy jest jakaś szansa na zagęszczenie czubka głowy, albo zahamowania przerzedzenia na czubku? Włosy nie zauważyłem by wypadały, ale już jest ich bardzo mało, a mam dopiero 22 lata. Chciałbym żeby chociaż jeszcze na parę lat tak zostało na czubku, lub się chociaż nieznacznie poprawiło. Czy jest jakaś metoda? Czytałem niby o finasterydzie, lecz nie wiem czy on jest w stanie zagęścić tam włosy. Dzisiaj jeszcze chce wypróbować jakiś lakier, by chociaż to przykryć, a od dzisiaj już ułożyć sobie jakąś kurację, tylko jaką... Cytuj
Members darkman1238 Napisano 15 Lipca 2016 Members Napisano 15 Lipca 2016 właśnie finasteryd najlepiej działa na góre także nie zastanawiaj się i spróbuj Cytuj hair mogged baldcel
Gość Napisano 15 Lipca 2016 Napisano 15 Lipca 2016 właśnie finasteryd najlepiej działa na góre także nie zastanawiaj się i spróbuj Przede wszystkim zastanów się, poczytaj literaturę i decyzję podejmij sam. Tego typu "doradztwo", jak wyżej, traktuj jako kryterium przy wyborze lodów śmietankowych z polewą czekoladową + orzechowa posypka. Cytuj
Members darkman1238 Napisano 15 Lipca 2016 Members Napisano 15 Lipca 2016 no więc polecam spróbować a także poczytać za i przeciw : ) Cytuj hair mogged baldcel
Rekomendowane odpowiedzi