Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam,

Ktoś miał może robiony przeszczep w Szczecinie metodą Safer u dr Zwodnego ?

Chcę zrobić zakola, jestem tutaj nowy ale po zapoznaniu się z wątkiem widzę, że w Polsce nikt nie zrobi takiego zabiegu dobrze ?

Napisano

Zbyszek Ziobro zastanawia się nad nowym taryfikatorem kar. Grzywna - SAFER - Więzienie - obrady sejmu już po wakacjach.

• Members
Napisano

Safer zamiast kary ograniczenia wolnosci bylby kara nad wyraz dolegliwa. Trzeba safer kwalifikowac co najmniej na rowni z pozbawieniem wolnosci. Z pierdla kiedys wyjdziesz (w wiekszosci wypadkow), znamie po saferze towarzyszy ci do konca twego lysego zycia

.

• Members
Napisano

Jeśli nie chcesz żeby Ci cokolwiek odroslo to zrób. To jets urządzenie które niszczy grafty.

Poza tym niedługo zbieramy osoby do pozwu zbiorowego + wniosek o zakazane tego urządzenia

Plus jescze jedno, na tym forum trzeba zrobić jakiś wielki temat żeby ludzi uchronić od tego!!!! Niech skur***synom co wykonują zabieg tym urządzeniem ręce odleca za kare

• Members
Napisano

Sam sie zastanawilbym nad podpisaniem pod wnioskiem - jedyny minus to jakby wyjscie troche z incognito ... co dla mnie jest wysoką ceną zważywszy na to, ze malo kto z otoczenia o tym wie. A zdjęc z tego okresu praktycznie nie mam procz kilku co wysylalem ok. 8 mscy po "saferze" nastepnym "dOKTORKOM"... Nie są zbyt dobrej jakosci ale wyraźnie widac jak mam spierdolony ryj(wlosy) aż strach sie bac, patrzeć a ja mam koszmary + odrost w chujowym kierunku + ich ilosc po prostu PORAŻA. Nikt mnie w tym okresie nie widzial z odkrytym czolem - procz kiklu dOKTOROW i dziewczyny, thats all.

• Members
Napisano
Sam sie zastanawilbym nad podpisaniem pod wnioskiem - jedyny minus to jakby wyjscie troche z incognito ... co dla mnie jest wysoką ceną zważywszy na to, ze malo kto z otoczenia o tym wie. A zdjęc z tego okresu praktycznie nie mam procz kilku co wysylalem ok. 8 mscy po "saferze" nastepnym "dOKTORKOM"... Nie są zbyt dobrej jakosci ale wyraźnie widac jak mam spierdolony ryj(wlosy) aż strach sie bac, patrzeć a ja mam koszmary + odrost w chujowym kierunku + ich ilosc po prostu PORAŻA. Nikt mnie w tym okresie nie widzial z odkrytym czolem - procz kiklu dOKTOROW i dziewczyny, thats all.

Za granicą zrobią Ci fantastyczna linie. Nigdy już nie wysyłaj polskim,, lekarzom,,

• Members
Napisano

Dzięki za uświadomienie, czyli FUE.

Trochę poczytałem, 1 liga to Belgia i np.BHR ale ceny też typowo zachodnio-europejskie, a coś bardziej przystępnego cenowo ale przy zachowaniu jakości ?

• Members
Napisano

jeżeli chodzi o cena jakość to chyba pozostaje Turcja Serkan albo Maral tylko sytuacja polityczna nieciekawa, ale ktoś z forum chyba niebawem się tam wybiera ja byłem w lutym. Ceny to trochę ponad 2000 euro cie wyjdzie. Ja płaciłem razem ok 11 tys. zł za wszystko.

• Members
Napisano
jeżeli chodzi o cena jakość to chyba pozostaje Turcja Serkan albo Maral tylko sytuacja polityczna nieciekawa, ale ktoś z forum chyba niebawem się tam wybiera ja byłem w lutym. Ceny to trochę ponad 2000 euro cie wyjdzie. Ja płaciłem razem ok 11 tys. zł za wszystko.

Matias w jakiej klinice robiles, jestes zadowolony, duzo grafow ?

Kwota jaka podales zdecydowanie jest do przyjecia.

Napisano

Ja polecam Demirosya - chyba najlepsza oferta w stosunku jakość-cena.

• Members
Napisano

robiłem u Marala 4,5 miesiąca temu więc efekty można powiedzieć, że są w jakiś 70% czy jestem zadowolony póki co średnio, ale zobaczymy co powiem pod koniec roku.

• Members
Napisano

Czy do przeszczepu konieczne jest zgolenie całej głowy ?

Martwi mnie powrót do pracy z taką głową, myślę że nawet 2tyg. może być mało do jako takiego wyglądu.

• Members
Napisano

Martwi mnie powrót do pracy z taką głową, myślę że nawet 2tyg. może być mało do jako takiego wyglądu.

Wystarczy tył. Spójrz foty bezpośrednio,, po,, i zobaczysz

• Members
Napisano

Wystarczy tył. Spójrz foty bezpośrednio,, po,, i zobaczysz

Masz rację, ale np. w przypadku dr Koraya jest to dodatkowo płatne do podstawowej ceny 2,5€

• Members
Napisano
Dr zawodny i chuj XDDDDDD

Widzę dyplomatę na forum...

Dobrze, że to forum istnieje i dużo ludzi w ułamku sekundy dowiaduję się praktycznie wszystkiego o HT co powinien wiedzieć - to oczywiście dotyczy też mnie.

Jeżeli wcześniej nie znałeś tematu to te banialuki wypisywane przez rodzimych fachowców wydają się wykładnią nie do podważenia - z naciskiem na "wydają się".