Gość Napisano 15 Sierpnia 2016 Napisano 15 Sierpnia 2016 A co będę strzepił ryja - masz ochotę wrzucić zdjęcie ilustrujące napiętnowane sexem, drogimi trunkami i wypasionymi furami Życie Wojtka z Imprezy Elbląg - to miejsce jest dla Ciebie. Jedyne takie w sieci. W czasie recitalu pod żabka w Stegnie Cytuj
Members paulaner Napisano 15 Sierpnia 2016 Members Napisano 15 Sierpnia 2016 Która płynie z kapitanem w rejs po oceanie miłości? Cytuj
Members paulaner Napisano 15 Sierpnia 2016 Members Napisano 15 Sierpnia 2016 W takich chwilach żałuję, że jestem mężczyzną Cytuj
Members paulaner Napisano 15 Sierpnia 2016 Members Napisano 15 Sierpnia 2016 Impreza w kosciele? Zaden problem Cytuj
Members paulaner Napisano 11 Września 2016 Members Napisano 11 Września 2016 Mam brać wszystkie czy bedziecie przychodzic po kolei? Cytuj
Members akukaracza81 Napisano 6 Lutego 2018 Members Napisano 6 Lutego 2018 Kontynuacja - po latach. Niektórzy spali, ale show-business nigdy nie śpi. Tutaj z zespołem Prodigy. -- 07 lut 2018, 0:00 -- Moonwalk albo Ziggy Stardust Cytuj
Members Behaviorakles Napisano 13 Lutego 2018 Members Napisano 13 Lutego 2018 Wojciech niezmiennie król życia Cytuj
Members Wojtek - Imprezy ELb Napisano 13 Lutego 2018 Members Napisano 13 Lutego 2018 Pozwolił ktoś Panu korzystać z mojego wizerunku bez zgody osoby mojej, czyli osoby trzeciej? Reasumując, praca kancelarii z którą współpracuje jest na dosyć zaawansowanym etapie i jeżeli zaprzestaniemy działań prawnych wymierzonych przeciwko administratorom forum to tylko i wyłącznie w przypadku gdy dokonają oni potrzebnych tutaj zmian. Nie ma na forum miejsca na samowolkę moderatorów w postaci wydawania nieprawdziwych i wyssanych z palca opinii, notorycznego wstawiania zdjęć mojego zespołu i przedstawienia niezbitych dowodów niezastosowania się do regulaminu. Za narażanie naszego zespołu i niesprawiedliwy marketing bedziemy się sądzić na kwoty opiewające na miliony złotych. A wszyscy tutaj będą ścigani przez Interpol. Pozdrawiam Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 13 Lutego 2018 Napisano 13 Lutego 2018 Ze Strony Administracji chcialbym przeprosic Pana Wojciecha za wszelakie wyrazanie niegatywnych opinii na jego temat czy to lysiny czy innych aspektow zycia. Postaramy sie kontrolowac to na tyle, zeby zadowoloic Króla. Jedynie co to prosimy wycofac wniosek opiewajacy na miliony polskich zlotych.Z powazaniemLeon z poczty Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members darkman1238 Napisano 13 Lutego 2018 Members Napisano 13 Lutego 2018 Panie Wojtku dzwoniłem ostatnio ale nie miałem odwagi się odezwać bo jest Pan Wielką Postacią i wirtuozem muzyki wiejskiej . Cytuj hair mogged baldcel
Rekomendowane odpowiedzi