Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Najlepiej przeslac zdjecia do kliniki, w ktorej chce sie zrobic zabieg, w polsce zaproponuja do 1500 gr, za granica ponad 3000 gr

Napisano

linia zostaje nie obniżam, czy Tureccy specjaliści z tych tanszych tyou Serkan,Demisroy ogarneli by mi to w miare?

• Members
Napisano

Robił podobną powierzchnie Kali u Serkana , więc zobacz i oceń jak wyszło.

Ja też jestem po Serkanie , ale dopiero 2,5 miesiąca , wiec za wczesnie by coś stwierdzać.

Napisano

Ile placiles zalatwiales z nimi bezpośrednio,jak wrażenia ,zadowolony jesteś na tym etapie ,ile potrzebowales graftow.

• Members
Napisano

2200e, NIE , HM,HM, 3000

A tak powazniej, to za wcześnie żeby mysleć czy się jest zadowoloym, obecnie jest to stan wyczekiwania.

Dopiero 2,5 miesiaca , mimo ,że odrost już się zaczał , to nie moge stwierdzić jak gęsto mi wyrosną włosy a o to w tym chyba chodzi...

Za jakiś miesiąc myśle , że będe mógł lepiej na to spojrzeć.

Za 2 tyg uzupełnie wątek o nowe zdjęcia więc zobaczysz.

Napisano

Świetnie ,fajnie by było jakbyś zdjęcia wrzucił ,ja mam plany na grudzień uderzyć do Serkana, i fajnie jakbym miał jakieś wsparcie w postaci doświadczenia innych.Wiem że odrost jest od 4 miesiąca a szczyt w 12stym więc jeszcze trochę czasu.

-- 25 sie 2016, 16:00 --

Hej a z kim zalatwiales to wszystko Serkan ma jakiegoś swojego konsultanta na jakiego meila pisales.Bo ostatnio pisałem do nich wysłałem zdjęcia i odpisał mi Polski konsultant z fly Medica oni po bieraja prowizje płaci się 2800e że wszystkim w tym hotel i śniadanie,przelot itd, a Ciebie ogólnie ze wszystkim ile wyszło hotel przelot itd