Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Witam jestem nowy na forum, chciałbym się dowiedzieć czy w Polsce są specjaliści, którzy potrafią zrobić dobry przeszczep włosów metodą BHT,

Nie chciałbym przeszczepiać sobie włosów z głowy na głowę, ponieważ wyczytałem na forum, że lekarze z Polski zostawiają duże blizny po pobranych mieszkach

na głowie. Włosy chciałbym pobrać z pleców, mam tam włosy gęste i prawie tak grube jak na głowie, ciekawi mnie czy w Polsce są specjaliści, którzy potrafiliby

zrobić to profesjonalnie. Czy ktoś z forumowiczów przeszczepiał sobie włosy z pleców lub klatki piersiowej na głowę? Z góry dzięki za odpowiedź

Napisano

W Polsce nie ma dobrych specjalistów, a włosów z BHT nie można wszędzie wszczepiać i nie w każdym wypadku są na tyle tożsame, aby w ogóle ktokolwiek - przy zdrowych zmysłach - zdecydowała się je przeszczepić.

Napisano

Na całym świecie na palcach policzysz chirurgów którzy robią dobrze BHT. Dobrze tzn mega-sesje, które mogą udokumentować zdjęciami.

Wbrew pozorom życie dowodzi, że BHT to nie to samo co FUE. Technicznie wydaje się to samo, ale diabeł tkwi w szczegółach (widziałem eksperymentalne i nienaturalnie wyglądające BHT, mimo iż same włosy były przeszczepione prawidłowo).

W Polsce natomiast byłoby dobrze gdyby chociaż stripy porządnie robili.

Samo to wystarczyłoby żebym chwalił polskie kliniki.

Za BHT niech się lepiej nawet nie biorą. Niech się najpierw nauczą chodzić a potem biegać.