Members DavidBale Napisano 29 Sierpnia 2016 Members Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam jestem nowy na forum, chciałbym się dowiedzieć czy w Polsce są specjaliści, którzy potrafią zrobić dobry przeszczep włosów metodą BHT,Nie chciałbym przeszczepiać sobie włosów z głowy na głowę, ponieważ wyczytałem na forum, że lekarze z Polski zostawiają duże blizny po pobranych mieszkachna głowie. Włosy chciałbym pobrać z pleców, mam tam włosy gęste i prawie tak grube jak na głowie, ciekawi mnie czy w Polsce są specjaliści, którzy potrafilibyzrobić to profesjonalnie. Czy ktoś z forumowiczów przeszczepiał sobie włosy z pleców lub klatki piersiowej na głowę? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj
Gość Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 W Polsce nie ma dobrych specjalistów, a włosów z BHT nie można wszędzie wszczepiać i nie w każdym wypadku są na tyle tożsame, aby w ogóle ktokolwiek - przy zdrowych zmysłach - zdecydowała się je przeszczepić. Cytuj
Members Marianjanusz Napisano 29 Sierpnia 2016 Members Napisano 29 Sierpnia 2016 Ludzie kiedy zrozumiecie że tutaj sie zabiegów nie robi! Cytuj
Members pinki Napisano 30 Sierpnia 2016 Members Napisano 30 Sierpnia 2016 Tutaj Ci HT nie zrobią a co dopiero BHT jeszcze z pleców... grubość grubością ale jeszcze długość cyklu wzrostu etc Cytuj
Gość Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 Na całym świecie na palcach policzysz chirurgów którzy robią dobrze BHT. Dobrze tzn mega-sesje, które mogą udokumentować zdjęciami. Wbrew pozorom życie dowodzi, że BHT to nie to samo co FUE. Technicznie wydaje się to samo, ale diabeł tkwi w szczegółach (widziałem eksperymentalne i nienaturalnie wyglądające BHT, mimo iż same włosy były przeszczepione prawidłowo). W Polsce natomiast byłoby dobrze gdyby chociaż stripy porządnie robili.Samo to wystarczyłoby żebym chwalił polskie kliniki.Za BHT niech się lepiej nawet nie biorą. Niech się najpierw nauczą chodzić a potem biegać. Cytuj
Members tadek Napisano 30 Sierpnia 2016 Members Napisano 30 Sierpnia 2016 W Polsce nie robi sie przeszczepow wlosow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi