Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Dzień dobry:)

Jako że za cholere nie jestem obiektywny:) to chciałbym się zwrócić do Was z prośbą o ocenę wysokości lini, etc.

Lina zaproponowana i wyrysowana przez Dr. Bisangę na ostatnich konsultacjach w Warszawie.

Jako że jak mniemam u każdego rodzi się pokusa pt : niżej niżej to proszę o obietkywizm:)

Gęstość donoru: bok, tył z tego co było notowane 70, 70, 90.

Swoją drogą przemiła atmosfera, konkretnie i na temat. Dziękuję Janowi za taką organizację.

Będę wdzięczny za każde namieszanie mi w głowie Waszą opinią:)

Pozdrawiam. P.

1879892784_hairline.thumb.jpg.ae7c74f8241d5ce6227a44eb77149ed2.jpg

• Moderators
Napisano

Jest OK.

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• Members
Napisano
Dzień dobry:)

Jako że za cholere nie jestem obiektywny:) to chciałbym się zwrócić do Was z prośbą o ocenę wysokości lini, etc.

Lina zaproponowana i wyrysowana przez Dr. Bisangę na ostatnich konsultacjach w Warszawie.

Jako że jak mniemam u każdego rodzi się pokusa pt : niżej niżej to proszę o obietkywizm:)

Gęstość donoru: bok, tył z tego co było notowane 70, 70, 90.

Swoją drogą przemiła atmosfera, konkretnie i na temat. Dziękuję Janowi za taką organizację.

Będę wdzięczny za każde namieszanie mi w głowie Waszą opinią:)

Pozdrawiam. P.

Ile potrzebujesz graftów, żeby pokryć ten obszar?

• Members
Napisano

własnie, tego nie dodałem. Wyliczone przez Pana Bisangę na 2500 Grft

-- 05 wrz 2016, 16:18 --

Dodam jeszcze pytanie dotyczące Waszych doświadczeń lub wiedzy na temat efektów zabiegów prowadzonych przez Dr Ouriaghli. Czy mozna liczyc na podobny finał co u Dr Bisangi? . Oczywiscie jest pewien znaczący argument, który nakazuje myśleć o przeprowadzeniu zabiegu u tej pierwszej osoby:)

Pozdrawiam