Members Klaudia27 Napisano 3 Października 2016 Members Napisano 3 Października 2016 Można spróbować olejować włosy i skalp głowy, wcierki różnego typu np jantar pomagają w odroście włosów. Cytuj http://olejowaniewlosow.com.pl/
Members Dawid0020 Napisano 3 Października 2016 Members Napisano 3 Października 2016 wez spierdalaj Cytuj
Members jack_carver Napisano 3 Października 2016 Members Napisano 3 Października 2016 Jak mozesz tak do damy mowic? Cytuj .
AngelOnTheEarth Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Jak mozesz tak do damy mowic?On napisal! Pisac mozna, mowic nie! Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members jack_carver Napisano 5 Października 2016 Members Napisano 5 Października 2016 Coz za przewrotna interpretacja Cytuj .
Members durian Napisano 6 Października 2016 Members Napisano 6 Października 2016 Troche sie roześmiałem na drugim komentarzu ale tak serio to ponoć są badania, że olej lawendowy pomaga wyrosnąć nowym włosom na skalpie. Trzeba go wcierać 1 raz dziennie. W badaniu efekty były po 6 miesiącach. Sam też korzystam ale nie wiem jaki ma wpływ, na pewno anty-androgenowy. Było też badanie w którym grupa chłopców w wieku nastoletnim używała kosmetyków z olejem lawendowym i spowodowało to u nich wszystkich "tłuszcz podsutkowy" po odstaiweniu oleju jednak sytuacja sama wróciła do normy. Więc jednak DZIAŁA na układ hormonalny. Jednak nie stwierdzono podobnych zaburzeń u dorosłych. Cytuj
Gość Napisano 7 Października 2016 Napisano 7 Października 2016 Olejowanie - o ile świadome - poprawia kondycję włosów. Jednak nie sądzę aby miało znaczący wpływ na łysienie Cytuj
Members kringle Napisano 31 Stycznia 2017 Members Napisano 31 Stycznia 2017 Olejowanie - o ile świadome - poprawia kondycję włosów. Jednak nie sądzę aby miało znaczący wpływ na łysienie myślę, że w pewnym sensie może mieć wpływ - u mnie na ten przykład poprawiła się kondycja skóry głowy, więc myślę, że gdzieś tam może mieć to też związek z samym włóknem włosa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi