Members karlitto1 Napisano 5 Października 2016 Members Napisano 5 Października 2016 Witam , mam pytanie używam minoxidil od 7 miesięcy 2 ml dziennie jak zalecił mi dermatolog , niestety moim zdaniem nic się nie polepszyło z przodu prześwity się powiększyły mam coraz rzadsze włosy. Niedługo mam kolejną wizytę u dermatologa i nie wiem czy nie spróbować finasterydu + minoxidil raczej już nic nie odrośnie nowego ale chciałbym zatrzymać ten proces ponieważ jestem młody mam 21lat i nie będę się czuł dobrze łysy. Jakie mogą być skutki uboczne i czy tabletkę 5mg będę mógł dzielić na 4 części lub 5 bo wyczytałem na forum , że w takich dawkach też działa. Może mi ktoś coś dokładniej poradzić? Naprawdę zależy mi na zachowaniu włosów , nie dysponuje tak duża kwotą na przeszczep niestety. Pozdrawiam Cytuj
Moderators Nerd Napisano 5 Października 2016 Moderators Napisano 5 Października 2016 Nie ten dział kolego? Cytuj -------------------------------Mój temat:Klik Kuracja:Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)
Members falban Napisano 5 Października 2016 Members Napisano 5 Października 2016 A co tu 200 graftow chcesz wszczepic tam? Wiecej miejsca nie widze. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 5 Października 2016 Napisano 5 Października 2016 Nieladnie tak sie chwalic porzadnymi wlosami. Robisz nam smaka czy mamy zazdroscic?Tak w ogole temat do przeniesienia. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members karlitto1 Napisano 6 Października 2016 Autor Members Napisano 6 Października 2016 jeśli jest możliwość proszę o przeniesienie i przepraszam za bład ww dziale. moim zdaniem te włosy nie są porządne na zdjeciu nie widac ale sa już mega cienkie , odpisze mi ktoś na zadane pytanie ? Cytuj
Members matias21 Napisano 6 Października 2016 Members Napisano 6 Października 2016 no to spróbuj tego fina, możesz dzielić tabletkę na 4 części a uboki każdy ma inne sam zobaczysz. Cytuj
Members konrad8000 Napisano 6 Października 2016 Members Napisano 6 Października 2016 -Opowiedz swoją historię- Tu wstaw swój wątekmysle ze koledzy ''chemicy'' napewno tobie co nieco doradzą lub sam czytaj na forum prawie kazde pytanie juz kiedys zostalo zadane.... ja sie nie bede wypowiadal bo sam nie biore, ale mysle ze fin napewno opóźni proces lysienia.....nezyr mozesz lykac odrazu albo kupisz cos z 5mg fina i bedziesz dzielil na 4 Cytuj
Members karlitto1 Napisano 6 Października 2016 Autor Members Napisano 6 Października 2016 ok dziekuje bardzo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi