Members zwarzecki Napisano 16 Października 2016 Members Napisano 16 Października 2016 Witam serdecznie wszystkich, planuję zakup a przede wszystkim odpowiednie zaprojektowanie systemu na mikroskin, czyli mikroskórze. Widziałem kilka tego typu klinik w Polsce, ale proszę Was o poradę i pomoc. Czy macie może jakieś doświadczenia z tego typu zakupami?Dojazd nie jest dla mnie problemem, bardziej zależy mi na jakości i gwarancji. To spory wydatek i nie chcę kupować "w ciemno".Cierpię z powodu łysienia androgenowego i jestem w trakcie kuracji, szukam peruki czyli systemu na kilka lat. Proszę Was o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam,Zenon Cytuj
Members Kimir Napisano 19 Października 2016 Members Napisano 19 Października 2016 Cześć,Zajrzyj tutaj viewtopic.php?f=27&t=1740&start=60 . Co do samej bazy systemu (piszesz o microskin) to polecałbym na początek French Lace czyli siateczkę i ewentualnie później robić kombinować z bazami. W Polsce raczej dobrego systemu nie kupisz, a lepiej i taniej będzie za granicą. System nie jest na kilka lat. Jedna taka peruka wystarcza na conajwyżej 7 miesięcy więc jak już zdecydujesz to będziesz potrzebował co jakiś czas zamawiać nowe + środki mocowania/odczepiania. Kwestia jeszcze tego czy potrzebujesz na całą głowę czy np. na samą górę. Cytuj
Members malowanyptak Napisano 26 Października 2016 Members Napisano 26 Października 2016 Ja noszę takie systemy od kilku lat, tzw. lace wig. Przyznam, że jeżeli są dobrze wykonane, to nie da rady odróżnić, że to nie nasze włosy! Ja zawsze wybieram sobie lace wig z taką specjalną wkładką imitującą skórę, bo wtedy mogę bez obaw robić przedziałek Normalnie w niej śpię, uprawiam sport, etc. Mocuje je zawsze przy pomocy specjalnych taśm aczkolwiek teraz rozglądam się za czymś innym, bo niestety ale lace wig dobrej jakości to spory wydatek. Cytuj
Members tmajcher68 Napisano 16 Maja 2017 Members Napisano 16 Maja 2017 dołącze sie do pytania, gdzie najlepiej sie zwrocic o pomoc w wykonaniu mikroskin systemu najlepiej małopolskie lub śląskie... czy możecie mi kogoś polecić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi