Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć,

Mam 36 lat i coraz większy problem na koronie głowy.

Zakola mam od zawsze i się do nich przyzwyczaiłem. Szoku doznałem patrząc kilka lat temu w obraz kamery skierowanej z sufitu prosto na moją koronę głowy.

Tu pytanie do Was - co radzicie? Libido chce zachować

1. Dermatolog doradzał zabieg osoczem bogato płytkowym. Czy Waszym zdaniem zmniejszy to prześwit? włosów jeszcze trochę tam pozostało..

2. przeszczep? jaka metoda? gdzie?

3. inne

IMG_1370.thumb.JPG.eb3ed0afca098c6cb28520f0bd3c2ddb.JPG

IMG_1373.thumb.JPG.9d6bd14128991c9bb57d4e9520bd5f30.JPG

• Members
Napisano

Osocze nic nie pomoże szkoda wydawać kasy .

Przeszczep albo w renomowanych klinikach typu bhr bisanga belgia , hdc maras Cypr, poswal indie, erdogan Turcja albo w tych "gorszych" klinikach - efekty końcowe nie są tak idealne jak w tych powyzszych ale zaoszczędzisz kilkadziesiąt nawet tys zł - w turcji czy Indiach ale o Indiach tu na forum mało info mamy prócz ofc pioniera poswala ale to wysoka polka

Inne opcje? Farmakologia typu finasteryd dutasteryd - blokowanie dht lub ewentualnie zabawki zewnętrzne typu ru lub CB jednak sam musisz je przetestować bo to raczej indywidualna kwestia czy działają .

W każdym razie jedynie finem/dutem + ofc minoxidil jesteś w stanie przywrócić coś na głowie reszta to jedynie zatrzymanie więc i przesCzep byłby konieczny. Chyba że porozmawiasz z naszym znachorem antkiem oddzialowym to on Ci powie jak przywrócić koronę na drzewie-ale gałązka może przy tym zaboleć więc to Twój wybór.( Chodzi ofc o farmakologie ingerujaca powaznie w strefę intymna) XD

Pzdr

• Members
Napisano

Włosy na papieżu najłatwiej odzyskać więc ja bym proponował standardową kurację finem na zatrzymanie dalszego łysienia + minox 5% na odrost. W połączeniu z mikrowłóknami możesz uzyskać spektakularny efekt Do tego jakieś witaminki typu biotyna, cynk itd. Poczytaj forum.

Napisano

Jak chcesz zachować libido to żadnych finów i innych, jedynie ratuje Cie jak kolega Bart wspomniał przeszczep włosów, jest to do zrobienia jak też kolega Bart wspomniał w Turcji czy indiach za dużo mniejsze pieniążki niż w Polsce gdzie liczą sobie za sztukę. Natomiast jeżeli chodzi o erdogana to bym uważał bo mocno przereklamowany.

UWAGA NAGANIACZ !!!