Members aquagazowana Napisano 16 Listopada 2016 Members Napisano 16 Listopada 2016 Cześć, mając trochę przedzedzone włosy na koronie, jak sypie nanogenem 3x sobie albo max 4x, tak lekko, to producent to lcizy jako 4 zastosowania? Bo pisze tylko że na 30 ? Czy może zastosowanie, to sypniećie wlasnie te 4-5 razy takie średnie sypniecie ? Cytuj
Members malkolm109 Napisano 23 Listopada 2016 Members Napisano 23 Listopada 2016 Kup sobie na ebayu sevicha 100g w podobnej cenie i bedziesz mial na kilka miechow. Cytuj
Members darkman1238 Napisano 25 Listopada 2016 Members Napisano 25 Listopada 2016 ja kupiłem dermax 28g we wrzesniu i do dzisiaj mam prawie całe a sypie na przód co pare dni Cytuj hair mogged baldcel
Members Boysen Napisano 15 Stycznia 2017 Members Napisano 15 Stycznia 2017 nanogen to jak drag dla mnie, sypie i sypie i ciagle sie podniecam hah a potem przy kapieli sadza ...a mimo to starcza i tak na dlugo...teraz zamowilem zestaw z tym fikusnym grzebieniem zeby krawędzie były bardziej realne i pompką....wkrotce też zamówie refiller z ebay.com i bede dawał opinie ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi