Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

witam. Biorę fina 1.25 mg dziennie ponad miesiac. na anglojęzycznych forach widzialem takie tematy ze to od fina. czy ktos zauwazyl cos podobnego u siebie? nagle nie moge spac. zasypiam kolo 5 jak dobrze pójdzie. rano jestem nie do zycia. w poludnie tez jak bym byl za mgla. dopiero wieczorem sie rozbudzam o 1 nachodzi mnie chec zeby wyjsc gdzies. moze problem w tyn ze biore fina o 21 tzn na noc? i ktorej sie powinno go brac?

-- 22 gru 2016, 3:00 --

witam. Biorę fina 1.25 mg dziennie ponad miesiac. na anglojęzycznych forach widzialem takie tematy ze to od fina. czy ktos zauwazyl cos podobnego u siebie? nagle nie moge spac. zasypiam kolo 5 jak dobrze pójdzie. rano jestem nie do zycia. w poludnie tez jak bym byl za mgla. dopiero wieczorem sie rozbudzam o 1 nachodzi mnie chec zeby wyjsc gdzies. moze problem w tyn ze biore fina o 21 tzn na noc? i ktorej sie powinno go brac?

/////////////

zapomnialem dodac ze jeszcze do tego rozpuszczam w wodzie jedna tabletke finasterydu w 5 ml i robie sobie akupunkture w zakola rano i wieczorem

finsteryd 1.25 mg

dutasteride 0.5 mg

minoxidil 5%

nizoral 5%

biotyna/cynk/krzem

Napisano

Na ducie mialem podobnie i meczarnia z takim snem trwala cos 7-10 dni i wreszcie przeszlo. Jak dlugo to masz ? Daj sobie tez okolo 10 dni i powinno sie wszystko unormowac.

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano

z tydzien bedzie oby przeszlo faktycznie. a o ktorej bierzesz tabletki?

finsteryd 1.25 mg

dutasteride 0.5 mg

minoxidil 5%

nizoral 5%

biotyna/cynk/krzem

Napisano
z tydzien bedzie oby przeszlo faktycznie. a o ktorej bierzesz tabletki?

przed poludniem, miedzy 10-12 co 4 dni. Nie mysl duzo o ubokach, stresu pewnie tez masz sporo ostatnio i to wszystko sie na to sklada.

Daj znac po swietach jak sie ma sytuacja

Dut 0.5 mg E4D

CB-03-01 2% 1ml ED

Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3

Zoxin Med

• Members
Napisano

stresu zawsze duzo.. zmieniam na godzine 13 i zobaczymy czy bedzie lepiej, po swietach wrzuce fotki do tematu mojego.... mam problem bo moze wlosy jakies... ale na zakolach sa sporo krotsze niz reszta i nie chca rosnac

finsteryd 1.25 mg

dutasteride 0.5 mg

minoxidil 5%

nizoral 5%

biotyna/cynk/krzem