Members tomitom Napisano 22 Grudnia 2016 Members Napisano 22 Grudnia 2016 witam. Biorę fina 1.25 mg dziennie ponad miesiac. na anglojęzycznych forach widzialem takie tematy ze to od fina. czy ktos zauwazyl cos podobnego u siebie? nagle nie moge spac. zasypiam kolo 5 jak dobrze pójdzie. rano jestem nie do zycia. w poludnie tez jak bym byl za mgla. dopiero wieczorem sie rozbudzam o 1 nachodzi mnie chec zeby wyjsc gdzies. moze problem w tyn ze biore fina o 21 tzn na noc? i ktorej sie powinno go brac? -- 22 gru 2016, 3:00 -- witam. Biorę fina 1.25 mg dziennie ponad miesiac. na anglojęzycznych forach widzialem takie tematy ze to od fina. czy ktos zauwazyl cos podobnego u siebie? nagle nie moge spac. zasypiam kolo 5 jak dobrze pójdzie. rano jestem nie do zycia. w poludnie tez jak bym byl za mgla. dopiero wieczorem sie rozbudzam o 1 nachodzi mnie chec zeby wyjsc gdzies. moze problem w tyn ze biore fina o 21 tzn na noc? i ktorej sie powinno go brac?/////////////zapomnialem dodac ze jeszcze do tego rozpuszczam w wodzie jedna tabletke finasterydu w 5 ml i robie sobie akupunkture w zakola rano i wieczorem Cytuj finsteryd 1.25 mgdutasteride 0.5 mgminoxidil 5% nizoral 5% biotyna/cynk/krzem
AngelOnTheEarth Napisano 22 Grudnia 2016 Napisano 22 Grudnia 2016 Na ducie mialem podobnie i meczarnia z takim snem trwala cos 7-10 dni i wreszcie przeszlo. Jak dlugo to masz ? Daj sobie tez okolo 10 dni i powinno sie wszystko unormowac. Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members tomitom Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Members Napisano 22 Grudnia 2016 z tydzien bedzie oby przeszlo faktycznie. a o ktorej bierzesz tabletki? Cytuj finsteryd 1.25 mgdutasteride 0.5 mgminoxidil 5% nizoral 5% biotyna/cynk/krzem
AngelOnTheEarth Napisano 23 Grudnia 2016 Napisano 23 Grudnia 2016 z tydzien bedzie oby przeszlo faktycznie. a o ktorej bierzesz tabletki? przed poludniem, miedzy 10-12 co 4 dni. Nie mysl duzo o ubokach, stresu pewnie tez masz sporo ostatnio i to wszystko sie na to sklada. Daj znac po swietach jak sie ma sytuacja Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members tomitom Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Members Napisano 23 Grudnia 2016 stresu zawsze duzo.. zmieniam na godzine 13 i zobaczymy czy bedzie lepiej, po swietach wrzuce fotki do tematu mojego.... mam problem bo moze wlosy jakies... ale na zakolach sa sporo krotsze niz reszta i nie chca rosnac Cytuj finsteryd 1.25 mgdutasteride 0.5 mgminoxidil 5% nizoral 5% biotyna/cynk/krzem
Rekomendowane odpowiedzi