Members kuba197 Napisano 30 Stycznia 2017 Members Napisano 30 Stycznia 2017 Siemka, czy jest możliwość kupna RU od razu przygotowanego do użytku? Ze względu na moje miejsce pracy i zakwaterowania nie mogę sam tworzyć mieszanki. Cytuj
Members Mumacz Napisano 31 Stycznia 2017 Members Napisano 31 Stycznia 2017 Przylaczam sie do zapytania kolegi. Cytuj
Members ziom1990 Napisano 1 Lutego 2017 Members Napisano 1 Lutego 2017 Siemka, czy jest możliwość kupna RU od razu przygotowanego do użytku? Ze względu na moje miejsce pracy i zakwaterowania nie mogę sam tworzyć mieszanki. Kupisz coś takiego za granicą, ale wtedy cena 3-4 razy większa. Poza tym pozostaje zawsze pytanie, kiedy było mieszane i w jakich warunkach przechowywane. Niestety ale w przypadku odczynników, zawsze najlepiej jest kupować w formie podstawowej i przygotowywać własnoręcznie. Cytuj
Members Mumacz Napisano 1 Lutego 2017 Members Napisano 1 Lutego 2017 Ziom a czy orientujesz sie czy kyos z forum moze gotowy produkt zalatwic. Mieszany na miejscu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi