Members Dawidek111 Napisano 5 Lutego 2017 Members Napisano 5 Lutego 2017 Witam, nie wiem w jakiej zakładce powinienem utworzyć ten temat, więc tworze tutaj.Otóż mam problem z zakolami, mam 17 lat i jestem zwykłym chlopakiem z technikum.Zakola kompletnie mi nie pasują i chciałbym prosić was o pomoc aby wrócić do normalnego stanu przed zakolami.Podczas przeglądania internetu trafiłem na pomysł aby w miejscu zakoli użyć maszynki do golenia ale jest mało o tym w internecie ( raptem 2/3 strony i stosowali go kobiety).Dodam, że jestem chlopakiem, który sie stresuje z rzeczy bez większego znaczenia, i do tego 4 razy w tygodniu uprawiam work street, a podobno przez wysiłek fizyczny włosy się psują (chyba, że się mylę, nie czytałem na ten temat zbyt wiele).Proszę pomóżcie:( Cytuj
Members tomitom Napisano 5 Lutego 2017 Members Napisano 5 Lutego 2017 podgalanie nic nie daje to mit zapewniam Cie po 2 sa leki ktore dzialaja i moga pomoc maja skutki uboczne musisz sam poczytac i zdecydowac w twoim wieku to polecam ru albo cb. Cytuj finsteryd 1.25 mgdutasteride 0.5 mgminoxidil 5% nizoral 5% biotyna/cynk/krzem
Members Dawidek111 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Members Napisano 5 Lutego 2017 co oznacza ru i cb? To skrót? Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 5 Lutego 2017 Napisano 5 Lutego 2017 Skroty zwiazkow chemicznych blokujacych wypadanie wlosow stosowanych zewnetrznie.RU-58841CB-03-01 Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members Dawidek111 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Members Napisano 7 Lutego 2017 Dobrze dziekuje za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi