Members nrv1234 Napisano 17 Marca 2017 Members Napisano 17 Marca 2017 Hej, natknąłem się na pewien temat na znanym forum gdzie gościu daje badanie twierdzące że 0.05 mg daje praktycznie taka samą blokadę co 1mg http://scr.hu/0mit/7tv8tprzy mniejszych skutkach ubocznych ?co o tym sądzicie? Cytuj
Members arczi098 Napisano 17 Marca 2017 Members Napisano 17 Marca 2017 ludzie różne dawki biorą i różnym systemem niektórzy np tylko 3 razy w tygodniu biorą fina i piszą ze skutecznie, musisz testować na sobie , ale ja bym ci proponował zacząć z dawką 1mg i ewntualnie po około roku zmniejszysc dawke i eksperymentować Cytuj
Members nrv1234 Napisano 17 Marca 2017 Autor Members Napisano 17 Marca 2017 jestem na finie juz 3 lata i właśnie się zastanawiam jak to jest, niby jakiś sajdów większych nie mam, miminalny spadek libido, lekkie brain fogi niekiedy i tyle Cytuj
Members tomitom Napisano 2 Kwietnia 2017 Members Napisano 2 Kwietnia 2017 ja na finie nie jestem dlugo ale juz zapomnialem jak to sie zyje bez niego. libido slabiutkie na bani mexyk nie wiem czy to od fina czy innych weekendowych uzywek. swoja droga czy ktos wie czy fin ryje watrobe? Cytuj finsteryd 1.25 mgdutasteride 0.5 mgminoxidil 5% nizoral 5% biotyna/cynk/krzem
Rekomendowane odpowiedzi