Gość Napisano 16 Kwietnia 2017 Napisano 16 Kwietnia 2017 chociaz by mi to mialo na 5 lat starczyc to chce znowu zlapac dech w piersiach i podniesc glowe za 5 lat ? zobaczymy bede mial nowe doswiadczenia i kontakty i najwyzej polece jeszcze raz 5 lat to nie jest dużo. To tak się mówi, ale minie 5 lat i dalej będziesz chciał wyglądać dobrze. Cytuj
Members Podkowa Napisano 16 Kwietnia 2017 Autor Members Napisano 16 Kwietnia 2017 Zawsze bede chcial wygladac dobrze nie mozecie odrazu przewidywac ze strace wszystko kazdy jest inny i inaczej lysieje moj dziadek mial zakola ojciec i gora nie leciala miejmy nadzieje ze i mi nie poleci a jak poleci to robie nastepne ht przeciez mowie pracuje zarabiam nie kradne wiec to chyba nic zlego conie ? A o takie cos ze facet sie upieksza i sie z niego smieja to mi lata za przeproszeniem kolo dupy wole zeby sie smiali z tego ze zrobilem sobie wlosy niz z ich braku jak wroce zdam relacje tak jak obiecalem narazie jest postanowione i tegp sie trzymam mam nadzieje na lepsze jutro jak chyba kazdy tutaj piona ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi