Members marekx25 Napisano 30 Kwietnia 2017 Members Napisano 30 Kwietnia 2017 Witam. Mam 22 lata i od 3 lat łysieje .Przez ten cały okres bałem sie fina i stosowałem wszystkiego co popadło od samego minoxa poprzez witaminki i palme. Ale nadzszedl czas że zacząłem zastanawiac sie nad finem. I mam do was drodzy forumowicze pytanie . Wiem po finie jedni bardziej odczuwają uboki inni mniej . Chcialbym się dowiedziec czy osoby w podobnym wieku do mojego mocno łapią uboki i czy da rade je przebolec i po jak długim czasie od ostawienia by ustępily?Slyszalem tez o przypadkach impotencji , nie.wiem czy to mit czy nie . Znacie takie przypadki ? Z gory dziekuje za odpowiedzi Cytuj
Members matias21 Napisano 1 Maja 2017 Members Napisano 1 Maja 2017 najlepiej to będzie jak wstawisz fotę aby określić obszar na jakim łysiejesz. Cytuj
Members Leitro87 Napisano 2 Maja 2017 Members Napisano 2 Maja 2017 Ja stosowałem rok temu przez tydzień fina 1mg w wieku 21 lat, więc mogę opisać jeśli cię to interesuje. Rzuciłem z powodu nasilającego się mocnego bólu kulek i prostaty. To co zdążyłem zauważyć poza tym to o wiele mniej i bardziej rozwodniona sperma, kompletnie przestała mnie swędzieć głowa, przetłuszczanie skóry głowy zmniejszyło się o jakieś 80% i zrobiłem się jakiś spokojniejszy (fajne uczucie ). Po odstawieniu wszystko wróciło do normy w ciągu kilku dni. Z własnej perspektywy powiem ci, że warto spróbować najwyżej odstawisz jak coś będzie nie tak. Cytuj
Members matias21 Napisano 3 Maja 2017 Members Napisano 3 Maja 2017 już lepiej wskoczyć na duta i brać go raz na 3 dni uboki napewno będą dużo mniejsze, a możliwe, że wcale tylko trzeba go brać minimum te pół roku. Cytuj
Members marekx25 Napisano 3 Maja 2017 Autor Members Napisano 3 Maja 2017 A dut nie jest mocniejszy ? Może się spytam dermatolog o niego . Wizytę mam w następnym tygodniu.Boję się brać , bo nie wiem jak to będzie z dziewczyną . Czy dużo się zmieni przy zbliżeniu i stosunku. :C Leitro87 stosujesz coś teraz , czy zrezygnowałeś ? Jeszcze się chciałem spytać czy jeżeli jest to lek hormonalny to nie wpłynie na rozwój raka ? Ponieważ mam w rodzinie osoby które go doświadczyły , mama i babcia . Cytuj
Members matias21 Napisano 4 Maja 2017 Members Napisano 4 Maja 2017 jak będziesz miał duże uboki to odstawisz proste ja używałem duta przez 1,5 roku codziennie i na początku bolały mnie lekko jądra, a po roku nie było żadnych uboków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi