Members enigma Napisano 27 Maja 2017 Members Napisano 27 Maja 2017 Hej, Kupiłem mało CB od jednej osoby z forum i niedługo mi się skończy. Do forum "zamówienia grupowe" też nie mam dostępu.Nie masz uprawnień do czytania tematów na tym forum. Także chciałbym zamówić 10g jak będzie jakieś zamówienie robione (albo jak jest teraz). Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 28 Maja 2017 Napisano 28 Maja 2017 Jezeli jest robione jakies zamowienie grupowe to dajemy o tym znac na forum glownym i wszyscy maja do niego dostep. Natomiast jezeli tam juz jest zakonczone to znaczy,ze zostalo zamkniete i przeniesione do czesci prywatnej wraz z osobami bioracymi udzial... Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Members enigma Napisano 28 Maja 2017 Autor Members Napisano 28 Maja 2017 Jezeli jest robione jakies zamowienie grupowe to dajemy o tym znac na forum glownym i wszyscy maja do niego dostep. Natomiast jezeli tam juz jest zakonczone to znaczy,ze zostalo zamkniete i przeniesione do czesci prywatnej wraz z osobami bioracymi udzial... Dzięki za odp @AngelOnTheEarth Rozumiem,w takim razie jak będzie jakieś zamówienie robione to chciałbym o info. Ew. można otworzyć nowe zamówienie.Łapię się - 10g. Cytuj
AngelOnTheEarth Napisano 29 Maja 2017 Napisano 29 Maja 2017 Wyniki badan powinny byc pod koniec tego tygodnia. Jezeli okaze sie tak jak pisali czyli CB z czystoscia min 99% to bedziemy myslec co dalej Cytuj Dut 0.5 mg E4D CB-03-01 2% 1ml ED Witaminy:Biotyna,Cynk,Żelazo,Wapń,Magnez,D3 Zoxin Med
Gość Napisano 29 Maja 2017 Napisano 29 Maja 2017 Ja tak czuję, że będzie 98,99.Przykro mi Angel, nie chciałem Cię dołować, ale z zasady jestem szczery. Cytuj
Members Misiek1205 Napisano 7 Lipca 2017 Members Napisano 7 Lipca 2017 Wypadałoby sie pochwalić, kilka dni temu policja mi przywiozła do domu biały proszek Cytuj Nizoral 2% 2x na tydz
Members Saaajmonek Napisano 10 Lipca 2017 Members Napisano 10 Lipca 2017 Wypadałoby sie pochwalić, kilka dni temu policja mi przywiozła do domu biały proszek WOW ... I jak sie skonczyla ta historia?Pytam poniewaz chcialbym zamowic nastepnym razem ale bez kuriera z kogutem na dachu Cytuj
Members Misiek1205 Napisano 14 Lipca 2017 Members Napisano 14 Lipca 2017 Wypadałoby sie pochwalić, kilka dni temu policja mi przywiozła do domu biały proszek WOW ... I jak sie skonczyla ta historia?Pytam poniewaz chcialbym zamowic nastepnym razem ale bez kuriera z kogutem na dachu Jak chcesz przeżyć podobną przygode co ja, to idz pod komisariat ze swoim CB, pomachaj nim przed jakimś Policjantem. Za taki akt odwagi dostaniesz min 1 dzien darmowego noclegu z kolacją bez nożyka i sznurówek, oprócz tego chlopaki wezma twoje CB, na szybke darmowe badanie Lab trwające tylko pol roku:) Polecam, jest potem co opowiadać znajomym;) Cytuj Nizoral 2% 2x na tydz
Rekomendowane odpowiedzi