Members Lack Napisano 28 Maja 2017 Members Napisano 28 Maja 2017 Hejka,Jako że noszę się z zamiarem HTka, zaczynam rozglądać się za optymalnym rozwiązaniem dla mnie. Moja aktualna sytuacja na głowie to NW3 vertex, i z czasem raczej pójdzie na NW5, nie mam złudzeń.Mam 30 lat. Najbardziej zależy mi na przodzie. Vertex tylko niech zagęści, poprawie cabokami i git. Jak sami wiecie linia najważniejsza. Turcy robią za 2-3k euro za ok. 3k graftów. Ale boję sie trochę oddać w ich ręce.Najbardziej by mi pasowało dobry fachura co zrobi przodek, zakola, linie tak za max 20 tys cebulionów. A gniazdko to bym Turkom oddał za rok, dwa może trzy. Jaka klinika byłaby dla mnie najodpowiedniejsza? Nie stać mnie na tych najlepszych za 40k cbl... Oczywiście zdaję sobie sprawę z niepowodzenia misji. Nie brałem nigdy minoxów, dutów i finów. Cytuj moja nowa mocna kuracja:- szampon ziołowy- witaminki- nanogen lub sewich Na takiej kuracji, łysienie mi nie straszne!
Members matias21 Napisano 28 Maja 2017 Members Napisano 28 Maja 2017 ja polecam Marala byłem i kilka osób również i póki co nie kojarzę aby ktoś był niezadowolony, jest jeszcze klinika Przybylski 7 zł za graft ma swój temat tutaj viewtopic.php?f=40&t=2877 wszystko wygląda zachęcająco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi