Members Heymi Napisano 29 Maja 2017 Members Napisano 29 Maja 2017 Siemka mam takie pytanie Bo lecę jutro do Turcji do Marala I sprawa wyglada tak że ja to z miesiąc temu u nich zamawiałem on mi nr wysłał do kierowcy i napisał ze bedzie czekał No a dziś napisałem rano maila z pytaniem czy wszystko jest ok z moim przylotem i nie dostałem odpowiedzi na niego więc trochę zacząłem się nie pokoić żeby nie było że przylece a tam nikogo nie będzie... Jak z wami było ? Cytuj
Members matias21 Napisano 29 Maja 2017 Members Napisano 29 Maja 2017 powinien być ściągnij sobie whatsappa i zadzwoń Cytuj
Members Heymi Napisano 29 Maja 2017 Autor Members Napisano 29 Maja 2017 Już dostałem odpowiedz także luz dopiero przed chwilą A potrzeba coś więcej kasy niż to 2100 e ? bo w sumie tyle zabrałem a reszta na karcie jest Cytuj
Members matias21 Napisano 29 Maja 2017 Members Napisano 29 Maja 2017 no z 50 euro na żarcie w restauracji musisz mieć. Cytuj
Members Heymi Napisano 29 Maja 2017 Autor Members Napisano 29 Maja 2017 Ale karta chyba zapłace czy muszę miec gotówe ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi