Members Matik86 Napisano 23 Czerwca 2017 Members Napisano 23 Czerwca 2017 Czesc interesuje mnie HT. Poczytalem troche na forum i mysle o Turcji i zabiegu u dr. Marala. Tylko jak do tej pory bylem pozytywnie nastawiony tak po przeczytaniu postow jakiefos kolegi na forum jestem teraz troche zmieszany. Dopiero po przeszczepie 4000 grafow jest jakis efekt wczesniej mial 2 tys . Gdzie indziej na filmikach juz 3 tys dawaja spektakularny efekt. Jak to jest warto wgl wywalac 15000tys. Moim problemem jest nie tylko lysienie ale tez troche nie ksztaltna czaszka z prawej strony szersza z lewej gorka jajko, kiedys nie mialem tego problemu, a teraz strasznie mnie to wkurza. Chcialbym to jakos zamaskowac ale jak mam miec takie rzadkie wlosy to nie wiem czy to warto wgl. Wiadomo afro nie bedzie nigdy. Ale widzialem naprawde niezle i naprawde kiepskie efekty jak to jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi