Members nord Napisano 5 Lipca 2017 Members Napisano 5 Lipca 2017 Czy ktoś może wypowiedzieć się na ich temat bo zastanawiam się nad dosztukowaniem małej ilości graftów około 300.Moje główne pytania to czy robi on manual i czy nie spieprzy donoru ? Był ktoś u niego ? Cytuj
Gość Napisano 5 Lipca 2017 Napisano 5 Lipca 2017 Medmix robi mechanicznie (pytalem w mailu) Saifi pewnie tez Cytuj
Members kubabkm Napisano 5 Lipca 2017 Members Napisano 5 Lipca 2017 siemasz Nord.Czy moglbys pokazac jak to wyglada u Ciebie po czasie jaki uplynal? Rok temu Demirsoy po konsultacji odradzil mi zabieg, zalecil fina teraz na podstawie zdjec zakfalifikowal jednak waham sie pomiedzy nim a Maralem.Licze na odpowiedz. Pzdr Cytuj
Members kubabkm Napisano 5 Lipca 2017 Members Napisano 5 Lipca 2017 Zmienił kolor wlosow teraz tam gdzie wcześniej zaczynała sie miniaturyzacja nie ma po niej śladu. Wyglada na to ze poprawił kondycję przez co zaprosił mnie na zabieg. Rok temu poleciałem juz do Turcji jednak Demirsoy stwierdził iż moze to wykonać ale on odradza. Zalecił Fina, minoxa i biotynę kazał przesłać zdjecia. Domyślam się iż chodziło o sprawdzenie czy działa na mnie farmakologia jak i poprawę stanu włosa. Wlasciwie to on zaleca branie Fina przez rok przed zabiegiem. Cytuj
Gość Napisano 5 Lipca 2017 Napisano 5 Lipca 2017 Chodzi o miniaturyzacje donoru, czy pozostalych natywnych wlosow ? Cytuj
Members kubabkm Napisano 5 Lipca 2017 Members Napisano 5 Lipca 2017 pozostalych natywnych wlosów. Przy miniaturyzacji donoru zabieg jest glupota. Cytuj
Members nord Napisano 5 Lipca 2017 Autor Members Napisano 5 Lipca 2017 Wg mnie branie fina, zważywszy na skutki boczne, to zły pomysł no chyba że po zabiegu ktoś zamierza go brać i to do końca życia. Ja po zabiegu przestałem brać i czekam poprostu aż trochę więcej wypadnie i znowu idę na zabieg. Narazie linia się trzyma ale trochę za linią się przerzedziły i dlatego szukam rozwiązanie żeby to pokryć a ze względu na małą ilość nie opłaca się chyba jechać za granicę ze względu na koszty przeloty i hotelu. Ale jeśli Saifi robi mechaniczne to mając na uwadze dobro donoru lepiej będzie iść na manual bo chyba wtedy są mniejsze blizny lun rozłożone bardziej równomiernie niż w przypadku mechanicznego. Cenowo manual jest chyba najtańszy u Demirsoya, 2 euro bodajże. Cytuj
Members Radek Napisano 5 Lipca 2017 Members Napisano 5 Lipca 2017 To już lepiej spróbuj u Przybylskiego, bo nikt poza nim nie robi w PL manuala. Cytuj Fin
Members kubabkm Napisano 5 Lipca 2017 Members Napisano 5 Lipca 2017 Demirsoy nie robi juz manualu. Jeżeli masz umiarkowane lysienie wtedy takie podejście jest Ok jeżeli jednak jak większość tutaj lysienie jest dosc agresywne zabieg bez farmakologi to średni pomysł. No chyba ze masz nadzwyczaj gesty donor. Co do ubokow to w moim przypadku nie wystąpiły wogole przez pierwszy miesiac miałem wręcz zwiększone libido aktualnie po roku wszystko jest identycznie jak przed kuracja. Oczywiscie nie twierdze iż u każdego bedzie podobnie dlatego nikogo nie namawiam ani niezniechęcam. Cytuj
Members xanano Napisano 5 Lipca 2017 Members Napisano 5 Lipca 2017 To już lepiej spróbuj u Przybylskiego, bo nikt poza nim nie robi w PL manuala. Zabieg u nowicjusza , który dopiero uczy się przeszczepiać włosy ? OMG Nikt nie chce być królikiem doświadczalnym . Cytuj
Members Radek Napisano 6 Lipca 2017 Members Napisano 6 Lipca 2017 Nord chciał manualne fue najlepiej w Polsce, więc za dużego wyboru nie ma, właściwie chyba tylko on robi manualnie. Cytuj Fin
Members nord Napisano 6 Lipca 2017 Autor Members Napisano 6 Lipca 2017 A kto w Europie jest obecnie najtańszy w manualu ? Uwzględniając oczywiście conajmniej dobry poziom pracy. Cytuj
Gość Napisano 6 Lipca 2017 Napisano 6 Lipca 2017 Koray podobno gesciej chce sadzic obcym niz swoim, zeby zarobic wiec nie wiadomo czy wyjdzie najtaniej Cytuj
Members xanano Napisano 6 Lipca 2017 Members Napisano 6 Lipca 2017 A kto w Europie jest obecnie najtańszy w manualu ? Uwzględniając oczywiście conajmniej dobry poziom pracy. Koray Koray podobno gesciej chce sadzic obcym niz swoim, zeby zarobic wiec nie wiadomo czy wyjdzie najtaniej doganay Przecież pytał o Europę . Najlepiej wyjdzie Bisanga : 300 FU x 3 euro = 900 euro + przeloty .Przy tak małej ilości graftów nie ma sensu hardcorowo oszczędzać. Cytuj
Gość Napisano 6 Lipca 2017 Napisano 6 Lipca 2017 U bisangi jest 3,6 €(znizka dla polakow) fue, 3 jest w HDC Cytuj
Members xanano Napisano 6 Lipca 2017 Members Napisano 6 Lipca 2017 U bisangi jest 3,6 €(znizka dla polakow) fue, 3 jest w HDC U Bisangi jest 3 euro za graft . Masz nieaktualne dane ( trzeba być kreatywnym i potrafić się dogadać ) . Cytuj
Members nord Napisano 6 Lipca 2017 Autor Members Napisano 6 Lipca 2017 Turcja to po części też Europa Okej zobaczę Koraya i Donagaya. Pytanie sprawdzające, czy jakie są zalety manualnego przeszczepu w porównaniu do mech. ? Sprawdiłem, U Doganaya jest fajne to że robi manual bez golenia strefy biorczej o ile dobrze zrozumiałem. Cytuj
Gość Napisano 6 Lipca 2017 Napisano 6 Lipca 2017 Przeciez juz miales jedno mechaniczne fue to nie wiesz ? Cytuj
Members nord Napisano 6 Lipca 2017 Autor Members Napisano 6 Lipca 2017 Ale nie miałem manuala dlatego pytam. U Doganaya nie ma zdjęć z wynikami, poza trzema. Cytuj
Members Radek Napisano 6 Lipca 2017 Members Napisano 6 Lipca 2017 W necie jest kilka spapranych zabiegów przez Doganaya. Cytuj Fin
Members nord Napisano 6 Lipca 2017 Autor Members Napisano 6 Lipca 2017 Szkoda bo cena napewno jest atrakcyjna. No nic pozostał Koray ale muszę sprawdzić czy robi małe ilości graftów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi