Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Mam problem z dutasterydem;( zacząłem go brać od wczoraj bo fin po prawie rocznej kuracji nie przynosił efektów tak troche zatrzymał wypadanie włosów ale prześwity sie ropbiły dalej. Postanowiłem kupić duta i zażyłem jedną tabletkę w tym samym czasie odstawiając fina. Problem jest w tym że przed wieczoram wczoraj okazało sie że moje libido równa sie 0 praktycznie udało sie osiągnąć erekcje ale było to bardzo cieżkie;(. W czym jest problem wcześniej nie miałem tego problemu. czy możliwe jest że jedna tabletka zaszkodziła? dziś już nic nie brałem i nie zamierzam co robić?

PODOPOWIEM TYLKO ŻE ZACZĘŁO SIE TO JAK NACZYTAŁEM SIE OPINII O DUT ŻE BĘDE IMPOTENTEM I MAM TAKIE NERWY CZY TO MOGĄ BYĆ NERWY?

• Members
Napisano

Wg. Mnie 100% glowa ) spokojnie odpusc sobie nie mysl o tym ze 2-3 -4 dni nie probuj zadnego sexu ani sam ani z kims i zobaczysz ze wszystko wroci - ja od tyg. Na ducie jestem i ze 3 dni odstawilem wszelkie aktywnosci tego typu to jak wrocila ochota to jest lepiej niz jak bylo normalnie znowu czlowiek jak by mial nascie lat

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Members
Napisano

Pamietaj o tym ze impotencja to 90% glowa - poczekaj sobie pare dni to Ci wroci cisnienie jak zwykle juz jutro po jutrze zobaczysz zacznie sie tak jak zawsze jest cieplo zerkniesz jakas spodniczke i wieczorem natura sie upomni o swoje ) tylko sobie odpusc nie mysl specjalnie i nie probuj na sile nie sprawdzaj poczekaj chwilke ... pare dni masz czas zeby sie przekonac ze mozesz spokojnie brac kolejnego tabsa

• Members
Napisano

Fajne jest jedno badanie fina czy tam duta ze odsetk impotencji byl wyzszy w grupie placebo niz tych co faktycznie brali leki:)) to pokazuje ile zalezy od glowy w tym temacie

• Members
Napisano

rozumiem przecież to nie mogło się stać że jedna tabletka po 4 godzinach zatrzymała całe libido to moja głowa przecież rok czasu brałem proscar i gitara było. Jestem dość młodą osobą dlatego miałem brać proscar aż do jakiś złych oznak takich jak np wczoraj po roku po przestawieniu się na bezpieczniejszy lek

• Members
Napisano

Wyluzuj Ty zrobiles najgorsze co mogles czyli - wzialem magiczna tabletke to teraz test teraz zaraz natychmiast - stawaj no juz stawaj na co czekasz no juz:))) nawet jak bys viagre wzial to przy takim podejsciu mogl sie wacek wystraszyc presji:))) i sie zaciac a teraz dales na luz i jest normalnie tak jak mam byc:)