Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

nie zaśmiecajmy wątku harremu,

chce robić zakola i linię, w tej chwili włosy opadając do przodu zakrywają mi zakola, grzywki też trochę jest, więc zostawiając włosy do przodu powinny przykryć obszar po HT, żeby tak bardzo nie rzucało się w oczy... mam ciemne włosy i dość gęsty donor więc sądzę że odrsot po 10 dniach, zakryje ewentualne ślady na donorze.

• 2 weeks later...
  • Members
Napisano

włosy z przeszczepionych grafów zaczynają wylatywać i nic specjalnego nie dzieje się, wrzucę foty we wtorek czyli 2 tyg po

• Moderators
Napisano

Przewiduję spoko efekt. Dobra linia. W HDC podoba mi się głównie to łączenie linii ze skroniami.

-------------------------------

Mój temat:Klik

Kuracja:

Nezyr: 0,5mg/dz (start 05.08.2016) zwiększone do 1mg

1 HT: 2407 graftów (front i zakola,2-3.06.2016, dwa dni zabiegu)

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Members
Napisano

dzisiaj mijają 2 miechy. Nic sensownego do pokazania. Lekki shock loss po lewej stronie glowy w donorze i blakniejący z dnia na dzień różowy obszar biorczy. Na pewno będzie aktualizacja za kilka tygodni. Pozdro

• 4 weeks later...
Napisano

No i git, bedzie progres, a masz jakies zdjecie z przezd zabiegu w miare ostre ?

Napisano

jest progres w porownaniu do wczesniejszych zdjec, piekna sprawa

a masz moze jakies inne zdjecie z przed zabiegu ? bo na tym nie bardzo widac ubytki

• Moderators
Napisano

Fajnie wyszło i będzie lepiej

Kuracja:

2 HT: 1002 grafty (12.01.2018 - poprawa lini prawego zakola i dogęszczenie przodu)

• 1 month later...
  • Moderators
Napisano

Podoba mi sie efekt

Kuracja:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...