Members Braveshock Napisano 10 Września 2017 Members Napisano 10 Września 2017 Witam, Mam 32 lata i od dłużeszgo czasu myśle o przeszczepie włosów aby wyrównac moją linię oraz zagęścić włosy na przodzie (zakola i rzadkie włosy na wysokości1/3 głowy z przodu). Jakiś czas temu robiłem konsultację na podstawie zdjęć i otrzymałem informację, że 3000grf powinno być rozsądnym posunięciem metodą FUE (tylko taką metodę biorę pod uwagę gdyż noszę krótkie włosy).W tym momencie przez najbliższe 3 lata będę pracować w USA i postanowiłem wziąć sprawę ponownie w swoje ręcę. Słyszałem o wielu dobrych klinikach w Europie jak: - BHR - Belgia bądź Hiszpania - Maral Klinik - Turcja - HDC - Cypr...jednak chciałbym się dowiedzieć czy znacie jakieś dobre klinki w Ameryce Południowej? Znalazłem kilka o nazwie: - Neopel Hair Clinic - Tijuana, Mexico http://neopelclinic.com/ - TJ Hair Clinic - Tijuana, Mexico http://www.tjhairtransplant.com/W USA w LA (ogólnie Kalifornia) mają sporo dobrych klinik ale niestety cena odstrasza. Czy możecie doradzić co wybrać aby być zadowolonym z rezultatów? Jeśli nie ma nic dobrego i polecanego za Oceanem to śmiało mogę wybrać się do EU.BTW - czy słyszeliście również coś o FUEXPERT CLINIC ? http://www.fuexpert.com/#!vstc13=page-2 (Madryt, Hiszpania) ? Mają sporo dobrych filmów na youtubie oraz instagramie.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
Members matias21 Napisano 10 Września 2017 Members Napisano 10 Września 2017 jak tanio to Maral, jak drożej to te co wymieniłeś raczej nikt tutaj nie zna innych klinik są jeszcze Indie, na pewno w UE i USA będzie dużo drożej niż w Turcji i innych krajach. Tanio = mechaniczne FUE(Turcja), drogo=manualne FUE(HDC, BHR). Jak masz dobry donor(obszar dawczy) warto pierwsze HT zrobić tanio i jak najwięcej, później zawsze możesz zrobić drugie manualnie. Cytuj
Members Braveshock Napisano 10 Września 2017 Autor Members Napisano 10 Września 2017 Dzięki za informacje. Wygląda, że faktycznie warto rozejrzeć się za zabiegiem w Turcji.Warto zastanawiać się w jakiej klinice wykonać zabieg...np"- Marla Clinic;- Transest Clinic;- AestePool...czy w każdy z tych miejsc jakość jest na wysokim poziomie? Dodatkowo, jakie są równice w wykonaniu zabiegu np przez Marla czy też Trasest vs BHR czy też HDC? Cytuj
Members matias21 Napisano 11 Września 2017 Members Napisano 11 Września 2017 w tanich Tureckich klinikach jest robione meczniczne FUE a w markowych manualnie wyciągają ci grafty dlatego jest drożej czy lepiej? na pewno nie gorzej. Marala znam sam tam robiłem pozostałych klinik nie znam i raczej tutaj na forum też nikt ich nie zna, jeżeli chodzi o opinie najlepiej zobaczyć rezultaty na realselfie sam tam przeglądałem przed zabiegiem u marala ja jestem zadowolony i raczej w necie nie znalazłem negatywnej opinii co do rezultatów samego zabiegu u Marala. Cytuj
Gość Napisano 11 Września 2017 Napisano 11 Września 2017 Po mechanicznych fuach w turcji bedziesz miec przeorany donor, najlepszym wyborem jest wedlug mnie HDC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi