Members kamilnero84 Napisano 12 Grudnia 2017 Members Napisano 12 Grudnia 2017 Witam wszystkich razem i każdego z osobna W zeszłym roku w grudniu miałem przeprowadzony przeszczep 3577 grafts ( linia i środek) w klinice HDC Nie muszę wam juz opisywać jak to wszystko wygląda że względów organizacyjnych bo dobrze wiecie. Ale jak najbardziej wielki pozytyw Moje łysienie zaczęło się dość wcześnie w wieku 18 lat zaczęły wyłazić zakola a parę lat później poszło dalej . Pod koniec 2013 r. byłem na konsultacjach w dwóch polskich klinikach i na szczęście trafiłem tu na forum gdzie po kilku artykułach zrezygnowałem z przeszczepu w pl (miałem już przelew robić i termin był ustalony) Nie będę was dalej zanudzał że byłem na konsultacjach w Warszawie BHR , kontaktowałem sięz pl przedstawicielem dr As w Indiach itp. Wybrałem klinikę HDC i jestem bardzo z tego wyboru zadowolony jak i z efektu a mam dość rozległe łysienie . Na chwilę obecną biorę biotynę cynk MSN i duta co 3 dni A najważniejsze zapomnialbym !!! za tydzień. 19 grudnia mam kolejny zabieg tym razem robię koronę i fotki oczywiście też wrzucę
Members przemox78 Napisano 13 Grudnia 2017 Members Napisano 13 Grudnia 2017 Hej!Bardzo dobry efekt masz po roku, duży odrost, gratuluje. Ja też byłem w HDC 5 miesięcy temu i zrobili mi 3514 grafts na cały obszar głowy (wcześniej już miałem 2 zabiegi w getfue i u Marala). Mam nadzieję, że choć w połowie będę mieć odrost jak Ty. Pozdrawiam 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members marcinekk Napisano 13 Grudnia 2017 Members Napisano 13 Grudnia 2017 Ciemne włosy zawsze dają lepszy efekt po przeszczepie. Pokażcie mi blondyna z takim efektem to przyklasnę HDC
Members kamilnero84 Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 14 Grudnia 2017 Hej!Bardzo dobry efekt masz po roku, duży odrost, gratuluje. Ja też byłem w HDC 5 miesięcy temu i zrobili mi 3514 grafts na cały obszar głowy (wcześniej już miałem 2 zabiegi w getfue i u Marala). Mam nadzieję, że choć w połowie będę mieć odrost jak Ty. Pozdrawiam Dzięki Tak tak wiem czytałem Twój wątek i śledzę dalej . Życzę pełnego odrostu
Members kamilnero84 Napisano 25 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 25 Grudnia 2017 W dniu 19 grudnia przeszedłem kolejny przeszczep włosów tym razem uzupełnienie korony.Pobrano i wsczczepiono mi 1651 grafts
Members harryd Napisano 25 Grudnia 2017 Members Napisano 25 Grudnia 2017 I pięknie. Jak tam pogoda teraz na Cyprze? Jak ja byłem to była parówa jak ch... czekamy na odrost
Members kamilnero84 Napisano 25 Grudnia 2017 Autor Members Napisano 25 Grudnia 2017 I pięknie. Jak tam pogoda teraz na Cyprze? Jak ja byłem to była parówa jak ch... czekamy na odrost
Rekomendowane odpowiedzi