Skocz do zawartości
bbh_blocked_dnftl

Rekomendowane odpowiedzi

• Members
Napisano

Cześć,myślę nad przeszczepem włosów,na razie mój stan to takie NW2/3 ale jak już gdzieś wcześniej pisałem mam bielactwo i nie wiem czy przeczep jest u mnie w ogóle możliwy.

Umówiłem się na konsultacje z dr. z BHR bo myślałem o tej klinice ale chciałbym się rozmówić z większą liczbą lekarzy zanim podejmę decyzję.

Czy jeszcze jacyś lekarze pojawiają się w Polsce,którzy byliby warci rozmowy albo czy osoby doświadczone z HT mogłby mi polecić do jakiej kliniki warto polecieć żeby porozmawiać z sensownymi i uczciwymi fachowcami?Jaki jest koszt takiej konsultacji?

Najlepiej żeby był polski konsultant bo nie mam mistrzowskiego poziomu angielskiego a nie chciałbym żeby doszło do jakiś nieporozumień.

Oczywiście chętnie wezmę też adresy mejlowe,nazwy klinik z uczciwymi fachowcami choć wiadomo,wolałbym osobiście bo to zawsze więcej można dopytać i ustalić.

Napisano

Czyli chcesz zrobic zakola, niestety tylko Bisanga przylatuje do polski, z innymi musisz konsultowac sie mailowo, decydujac sie na BHR miej na uwadze ze bedziesz miec hujowa linie, plus wychodzi na to ze narazie sa nie w formie

• Members
Napisano

Na razie mój stan jest do zaakceptowania ale wiadomo to się zmieni, byc może niedługo. Jestem też gotów polecieć gdzieś jeśli oni nie przylatuja tylko nie wiem do kogo warto lecieć,szczególnie z uwzględnieniem tego że chciałbym żeby ktoś tam mówił po polsku. Chyba że nie ma takich to trudno,pogadamy po angielsku ważne żeby wiedzieli co mówią i żeby byli uczciwi

Napisano

jesli chcesz mechaniczne fue z polskimi tlumaczami to Serkan Aygin Turcja i Transest tez Turcja, zapewne w tym kraju jest ich wiecej ale na forum tylko te sa opisane

Manualne fue z polskimi tlumaczami dr Arvind Poswal Indie HDC Cypr Medikemos Belgia mozesz tez zobaczyc temat dr Przybylskiego z Kalisza