Members kamilen Napisano 13 Stycznia 2018 Members Napisano 13 Stycznia 2018 Witam , przychodze tutaj z zapytaniem czy wedlug was mam widocznie cofnieta linie wlosow (zakola) , mam 21 lat i zawsze nosilem grzywke zaslaniajaca czolo (do niedawna ) , teraz mam krotsze wlosy i mam wrazenie ze mam widoczne zakola jak odgarne włosy na tył , i nie wiem czy moge miec cos takiego genetycznie bo odkad pamietam mialem wysokie czolo , bylem u trychologa i stwierdzil ze wlosy odrastaja( w okolicach "zakoli") , sa bardzo geste i ze zakola to prawdopodobnie czesc mojej "urody" , co wy o tym sadzicie (zalczam zdjecia ). Cytuj
Members jack_carver Napisano 13 Stycznia 2018 Members Napisano 13 Stycznia 2018 NW1, jesli w rodzinie brak lysienia, monitoruj sytuacje, a jezeli problem istnieje - zacznij jesc finasteryd. Cytuj .
Members kamilen Napisano 13 Stycznia 2018 Autor Members Napisano 13 Stycznia 2018 Dziadek w wieku 65 lat mial lysy placek dookola niego wlosy (nie wiem jak wczesniej ) ojciec w wieku 42 lat ma cofnieta linie wlosow do tylu dosyc znacznie bez zmiejszenia objetosci wlosow na koronie. To zwieksza moje szanse na wylysienie? Cytuj
Members jack_carver Napisano 13 Stycznia 2018 Members Napisano 13 Stycznia 2018 Niewatpliwie. Cytuj .
Rekomendowane odpowiedzi