Members czekan Napisano 7 Kwietnia 2018 Members Napisano 7 Kwietnia 2018 Zakupiłem ostatnio w tym sklepie internetowym: http://www.kaszubek.pl/ buty za cene ok 300zł. Skusiłem sie bo cena była atrakcyjna w porównaniu z innymi sklepami. A że tego typu zakupy mnie męczą chciałem załatwić sprawe w miare szybko.Za szybko, bo rzyciłem okiem tylko czy sklep przyjmuje zwroty etc. ale nie wczytywałem sie za bardzo w tekst. Po zrobieniu zakupów dostałem linka do śledzenia paczki która wystartowała z Chin. Po 22 dniach miałem paczke u siebie o zawartości zupełnie innej niż moje zamówienie.Napisałem do sprzedawcy ale oczywiście nic nie odpisuje...Dopiero wtedy przejrzałem stronke i wyglada mi to jakby jakis obcokrajowiec Po otrzymaniu płatności, będziemy przyjęte na całym świecie z DHL w ciągu 1-2 dni roboczych dla dostawy Państwa towarów, towarowego oczekuje twój wysyłka adres w ciągu 7-10 dni roboczych przyjeżdżać lewo.zrobił sobie stronke na polski rynek i wciska towar jaki ma pod ręką. Skelp nie podaje swojego adresu ani żadnego kontaktu za wyjatkiem ich formularza. Zakładam że jeśli legalnie prowadzi handel w pl to musi również przestrzegać prawa polskiego. Ktoś miał podobną stuacje ? Cytuj
Members Ralf Napisano 1 Listopada 2018 Members Napisano 1 Listopada 2018 Kto chodzi w takich fatalnych butach ? Cytuj
Members dandinho Napisano 6 Marca 2020 Members Napisano 6 Marca 2020 I co z tymi butami jak sprawa się zakończyła? Cytuj
Members arkadiusz098 Napisano 12 Marca 2020 Members Napisano 12 Marca 2020 Też, jestem ciekaw jak potoczyła się sprawa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi