Members grzegorzrz Napisano 23 Maja 2018 Members Napisano 23 Maja 2018 (edytowane) Na początku pragnę zaznaczyć, ze nie jestem naganiaczem, a moja publikacja jest tylko informacyjna. Dwa dni temu otrzymałem maila z poniższym linkiem od kliniki: http://fusehair.com/free-hair-transplant-procedure/ proszę się nie sugerować datami obowiązywania promocji w tej klinice, gdyż sa one elastyczne, a ogólne marketing mocno kuleje. Odpisałem, że jestem zainteresowany (mając świadomość, że zapewne te gratisy to tylko chwyt marketingowy, który ma skłonić potencjalnego klienta do kontaktu) Otrzymałem taka odpowiedź:"Dear Mr. XXXXXXX, Hope you are doing great. Please send your latest pictures and the areas you wish to go for the procedure and avail 35% discount. Feel free to contact me for any further assistance. Regards,Dr. Ankit Sharma,Dr. A's Clinic" Z racji tego że podczas ostatnich dwóch zabiegów wytargowałem cenę 3,1$ za graft (łacznie z vat), odpisałem, że po ich zniżce 35% wyjdzie 2$ za graft i za taka cene mogę zgodzić sie na zabieg. Moim zdaniem cena 2$ za graft BHT/FUE to mega okazja cenowa, wiec postanowiłem sie z wami tym podzielić. Uważam , że każdy może wytargować cenę na takim poziomie. Zabieg zarezerwowany na październik 2000-3000 graftów. Obecnie Air Ukraina ma promocje i bilet lotniczy kosztował mnie 1350zł, Edytowane 23 Maja 2018 przez Gość Cytuj
Members dandinho Napisano 23 Maja 2018 Members Napisano 23 Maja 2018 2 dolce to jest cena z podatkiem czy bez ? Cytuj
Members grzegorzrz Napisano 23 Maja 2018 Autor Members Napisano 23 Maja 2018 2 dolce to jest cena z podatkiem czy bez ?z podatkiem, jest to cena końcowa Cytuj
Members dandinho Napisano 23 Maja 2018 Members Napisano 23 Maja 2018 I nawet ci ktorzy pierwszy raz robia zabieg u nich moga zrobic go za 2 dolce za grafta ? Cytuj
Members grzegorzrz Napisano 23 Maja 2018 Autor Members Napisano 23 Maja 2018 I nawet ci ktorzy pierwszy raz robia zabieg u nich moga zrobic go za 2 dolce za grafta ?czytaj ze zrozumieniem moje info, zadajesz juz drugie pytanie na ktore jest odp w moim poscie Cytuj
Members dandinho Napisano 23 Maja 2018 Members Napisano 23 Maja 2018 Uważam , że każdy może wytargować cenę na takim poziomie. myslalem ze masz potwierdzone info ze kazdy moze z tego skorzystac, Tobie jak najbardziej znizka sie nalezy Cytuj
Members przemox78 Napisano 24 Maja 2018 Members Napisano 24 Maja 2018 Potwierdzam, tez dostałem tego maila.2 dolary to bardzo, bardzo dobra cena, sam bym się skusił gdyby oferta dotyczyła też tych co robią pierwszy raz. Cytuj 40 lat4 zabiegi HTŁącznie przeszczepione już 11235 graftów.Zoxin Med, Babydream ShampooBiotynaZielona herbata
Members dandinho Napisano 25 Maja 2018 Members Napisano 25 Maja 2018 Przemo a nie pytales ich czy ta cena dotyczy osob ktore robia tam zabieg pierwszy raz ? Cytuj
Members Dean20 Napisano 26 Maja 2018 Members Napisano 26 Maja 2018 Hej grzegorzrz czytałem dziś cały dzień twoje wątki bo mocno zainteresowałem się BHT,idę w kierunku NW5 więc raczej będę musiał....czy te włosy które pobierasz teraz (2000-3000 graftów o których pisałeś) to w całości BHT? Ile są w stanie tak plus minus wyciągnąć z brody/klatki bo moja broda i klatka jeśli chodzi o włosy jest podobna do twojej? I jak oceniasz ich jakość? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi