Members Matrix_neo94 Napisano 29 Maja 2018 Members Napisano 29 Maja 2018 Witam, mam 24 lata. Pod koniec czerwca /początek lipca tego roku planuje zabieg u Marala. Biorę minoxidil 5% od konca sierpnia 2017 oraz proscar 1.25mg od początku marca 2018. Efekty są bardzo zadowalające. Minoxidil stosuje po południu około godziny 12-14 tylko na zakola i koronę głowy, w nocy około 23-24 na całą głowę. Mam 5 dni przed zabiegiem odstawić minoxidil i pytanie czy jest się czego bać, wszędzie gdzie nie czytałem jest napisane że trzeba go stosować nieprzerwanie inaczej włosy znów zaczną wypadac. Napiszcie swoje spostrzeżenia na ten temat Cytuj
Members matias21 Napisano 30 Maja 2018 Members Napisano 30 Maja 2018 ja bym odstawił wcześniej niech co wypadnie ma wypaść posadzą ci tam nowe grafty i tak po zabiegu nie możesz stosować minoxa jakieś 2 tygodnie i to wypadnie tylko wtedy raczej dopiero wróci jak znowu minoxa zaczniesz stosować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi